MELD JE HIER AAN VOOR HET JAARPROGRAMMA

Ben jij de BADASS waar je familiesysteem op gewacht heeft?

Voor de Badass vrouw die de cycle-breaker is in haar familiesysteem en wil leven, verbinden en ondernemen vanuit haar authentieke vrouwelijke essentie. Je hebt alles prima voor elkaar, maar gevoelsmatig voel jij je toch nog regelmatig “leeg”. Er knaagt al langer een gevoel van leegte, een gebrek aan levensvreugde of een gemis aan zingeving en het lukt je maar niet om te plaatsen waar dat gevoel vandaan komt. Je weet dat er méér is en je verlangt naar iets groters maar je komt er nog niet bij. Pas als je werkelijk in verbinding bent met je eigen essentie, zal je het gevoel hebben dat je alles uit het leven haalt en een diepe vervulling ervaart. Maar om daar te komen zal je jezelf eerst mogen bevrijden van systemische belasting. Anders blijf je gekooid, door ongeheelde trauma’s, lasten en patronen die je nog draagt uit je familiesysteem en je ongeheelde emoties uit je kindertijd. Wat je niet heelt gaat je achtervolgen tot het je inhaalt. Want alleen op jouw plek in je familiesysteem sta je in je kracht en kom je in de positieve flow van je leven.

Durf te ownen wie je bent vanuit je kern

Weiger je..

het om de systemische belasting en trauma’s van vorige generaties te blijven herhalen in je eigen leven en door te geven aan je kinderen en ben je bereid om hiervoor je eigen thema’s aan te kijken?

Heb je..

al veel bereikt op je persoonlijkheid maar wil je in verbinding komen met je vrouwelijke essentie zodat de dingen die van nature bij je horen naar je toe stromen?

Wil je..

graag afdalen naar jouw krachtplek in je familiesysteem zodat je in de positieve flow van je leven komt?

Verlang je..

naar een leven met meer verbinding, vervulling en levensvreugde?

Durf je..

oude wonden om te zetten in wijsheid?

Mijn werkwijze

Systemisch werk

Echte heling vindt plaats op de laag van de ziel. Als je op deze diepere laag de oorzaak van je patronen onder ogen durft te komen, vindt er werkelijke heling plaats. Door middel van systemisch werk laat je los wat niet bij jou hoort en neem je verantwoordelijkheid voor dat wat wel bij je hoort. Via systemisch werk maak je contact met je primaire emoties en dit maakt dat je een helende beweging kunt maken die duurzaam is.

Innerlijk kind werk

Negatieve ervaringen op jonge leeftijd kunnen je levensstroom blokkeren waardoor je het leven niet ten volle neemt en je overlevingsmechanismen hebt moeten inzetten. Tijdens het jaarprogramma ga je verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van jouw jongere versie liefdevol aandacht geven. Door de primaire emoties van afgesplitste kindsdelen te doorvoelen in je lijf, herstel je de verbinding met het deel dat je kwijt was. Je krijgt weer toegang tot je volle potentieel. 

Lichaamswerk

Er kunnen prachtige systemische processen plaatsvinden maar als het lijf deze niet helemaal kan doorvoelen, kunnen ze niet werkelijk beklijven. Dit is waarom afdalen naar je eigen plek in je familiesysteem hand in hand gaat met het herstellen van de toegang tot je oorspronkelijke levensenergie. 

Voor wie?

Als klein meisje kon je de emoties van de mensen uit je omgeving al feilloos aanvoelen. In verbinding met de ander schoot je bewustzijn vaak ‘omhoog’ waardoor je je eigen basis in je buik verliet. Dit maakt dat je heel goed aanvoelt wat er bij de ander speelt maar ook dat je nog regelmatig uitgeput raakt en in je relaties en in je werk vaak meer geeft dan ontvangt.

Je gevoeligheid heeft je gedreven om het pad van bewustzijn op te gaan en heeft ervoor gezorgd dat je al veel innerlijk werk hebt gedaan. Maar er lijkt een trekkracht te zijn die als een elastiekje terugtrekt in de beperkende patronen en dynamieken, hoe hard je ook probeert ervan af te komen. 

Tijdens dit jaarprogramma werk je op de zielslaag. Als je op deze diepere laag de oorzaak van je patronen onder ogen durft te komen, vindt er werkelijke heling plaats. Hier maak je contact met je primaire emoties en dit maakt dat je een helende beweging kunt maken die duurzaam is.

It’s time to unite
& co-create

Tijdens de dagen in dit jaarprogramma word je begeleid door mij en verschillende andere experts.

Simone

Founder jaarprogramma BADASS

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij het loslaten van lasten en het doorbreken van belastende patronen uit hun familiesysteem. Op een liefdevolle en doortastende manier begeleid ik jou om af te dalen naar je eigen plek waardoor je steeds meer in de flow van je leven komt.

José

DRU Yoga Docent

José zal met haar heerlijke aardende en rustgevende yoga lessen ervoor zorgen dat we de dag goed starten en dat je je lichaamsbewustzijn verruimt. Verder is zij je steun en toeverlaat tijdens het hele jaarprogramma en staat ze altijd voor je klaar als je het even nodig hebt.

Janneke

Sensueel belichaamd leiderschap

Janneke is de oprichtster van het instituut voor de kunst van het vrouw-zijn, een sensueel belichaamde manier om jouw vrouwelijk leiderschap in werk, liefde en leven te claimen. Zij helpt je bij het herinneren van je extatische levenslust vanuit een diepere verbinding met je vrouwelijke lichaam zodat je kunt leven vanuit jouw vrouwelijk magnetisme. 
 

Karina

Neurofeedback

Karina is de expert op het gebied van Neurofeedback en verzorgt je een individuele training om tijdens het jaarprogramma ook mentaal sterker te worden. Haar trainingen zijn gebaseerd op het zelflerend vermogen van het brein, waarbij ze je helpt belemmerende gedachtenpatronen te veranderen waardoor er meer rust komt in je hoofd en ontspanning in je lijf.  

Janneke

Innerlijk kindwerk

Janneke is een innerlijk kindwerk expert. Ze gaat jou liefdevol begeleiden om weer contact te maken met jouw kern en om haar te voeden met wat ze nodig heeft. Janneke verstaat de kunst om heel precies met je mee te voelen in wat ze echt nodig heeft en begeleid je hierin naar de opperste vorm van zelfliefde.

Thema's jaarprogramma Ibiza

Retraite 1: Je verbinding met het leven | De relatie met je moeder, is de moeder van al je relaties

In de eerste module ga je onderzoeken hoe je je tot het leven verhoudt. Dat brengt je meteen bij de belangrijkste vrouw in je leven: je moeder. De relatie met je moeder is misschien de meest gecompliceerde relatie die je hebt, maar het is – op de relatie met jezelf na – ook de belangrijkste. Je moeder staat namelijk voor het leven. Hoe jij je tot het leven verhoudt, is gelijk aan hoe jij jezelf met je moeder hebt verbonden en hoe je haar diep vanbinnen ziet. De innerlijke plek die jij je moeder geeft, zegt iets over de manier waarop je tegen het leven aankijkt. Als je je moeder afwijst, ervaar je in het dagelijkse leven onrust en tegenslagen, heb je moeilijke relaties en lopen dingen vaak niet zoals je wil.

Wanneer je volledig ‘ja’ kunt zeggen tegen je moeder, en al het mooie, minder mooie en alles wat je gemist hebt kunt omarmen, kom je in een positieve spiraal terecht. Dit gebeurt altijd op zielsniveau en valt niet met je hoofd te manipuleren. De beweging naar je moeder is de meest helende stap die je kunt zetten. Vanaf dat moment kunnen er ‘wonderen’ gebeuren.

 

Tijdens de eerste retraite ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je moeder geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen haar kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je moeder in te nemen..

Je lichaam bewonen
Tijdens deze 3-daagse dompel je jezelf onder in de kracht van je vrouwenlichaam. Je vrouwelijke krachtbron bevindt zich met name in het bekkengebied. Je bekkengebied is het centrum van je vrouw-zijn en dé plek van waaruit magie ontstaat. Hoe meer je daar liefdevol aanwezig kunt zijn, hoe meer de energie weer gaat stromen. Dat ga je doen door je vrouwelijke wortels op te schonen. Je leert je zenuwstelsel te kalmeren, zodat er zachtheid en ontspanning in je systeem ontstaat. Je geeft je hart bedding in het bekken, waardoor je je gedragen voelt door het grotere veld van je vrouwelijke kracht. Oók als het spannend wordt. Zo leer je hoe je de hoeveelheid prikkels en de externe druk van het dagelijks leven kunt doorgronden door volledig aanwezig te zijn in je bekken. Aanwezig en gegrond zijn in jouw bekkengebied, brengt je in direct contact met je eigen levendigheid en zorgt dat je kunt leven vanuit je vrouwelijk magnetisme

How beautiful you bloom – When you nurture your roots

Dat ga je doen door je vrouwelijke wortels op te schonen. Je leert je zenuwstelsel te kalmeren, zodat er zachtheid en ontspanning in je systeem ontstaat. Je geeft je hart bedding in het bekken, waardoor je je gedragen voelt door het grotere veld van je vrouwelijke kracht. Oók als het spannend wordt. Je leert de hoeveelheid prikkels en de externe druk van het dagelijks leven namelijk doorgronden door volledig aanwezig te zijn in je bekken.

Retraite 2: Jouw plek in de wereld | Via je vader kun je jouw plek in de wereld innemen

Via je vader ontvang je het vermogen grenzen te stellen en de wereld aan te nemen. Als je je vader innerlijk afwijst, heb je extra behoefte om gezien te worden.. Je doet er alles aan om je te bewijzen. Op den duur put dit je uit en de vraag is: zorgt het wel voor voldoening? Vaak niet… 

Leer je op alle mooie en minder mooie dingen van je vader ‘ja’ zeggen, dan krijg je toegang tot een daadkracht die zich niet uit in bewijsdrang, maar voortkomt uit passie en ambitie. Je bent niet meer constant bezig met wat anderen van je vinden of met het behalen van resultaat, de drijfveer komt nu van binnenuit omdat je iets doet waar je écht gelukkig van wordt. Hierdoor kun je grenzen verleggen vanuit een positieve drive. Dat verruimt je blik en stelt je beter in staat om naar je bestemming toe te bewegen. Met een gezonde portie mannelijke energie, want door te werken aan de relatie met je vader, maak je ook aanspraak op de masculiene energie in jezelf.

Tijdens de tweede retraite ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je vader geeft en hoe je innerlijk volmondig ja tegen hem kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je vader in te nemen.

Je hebt je mannelijke energie nodig om je vrouwelijke energie te voeden

Door de relatie met je vader aan te kijken, kom je vanzelf uit bij jouw mannelijke energie. Tijdens deze retraite onderzoeken we hoe dit in jouw binnenwereld werkt en onderzoek je de eventuele disbalans tussen deze polen. Via systemisch werk en lichaamswerk leer je de signalen van deze polen in je lijf te herkennen. Dit maakt het veel makkelijker om steeds sneller te voelen wanneer je doorschiet in een van de polen en leer je hoe je jezelf weer kunt uitlijnen zodra dit gebeurt.

Retraite 3: Jouw kern | Herstel de gezonde relatie met jezelf, dan gaan gezonde relaties als vanzelf

Tijdens de derde module ga je op de zielslaag je focus verleggen van je ouders en voorouders naar je innerlijke kind. Want om af te dalen naar je eigen plek en te kunnen loslaten wat niet bij jou hoort, heb je de verantwoordelijkheid te nemen voor dat wat wel bij jou hoort. Je maakt op een diepe laag verbinding met het kleine meisje in jou. Dat deel van jou dat je door het leven laat dansen of je er vermoeid doorheen sleept, afhankelijk van hoe het met haar gaat. Je innerlijke kind is niet een enkel persoonlijkheidsaspect, maar een energieveld waar onze emotionele waarheid in ligt opgeslagen en tijdens dit blok ga je verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven.

Dat doe je door de moeder in jou aan te spreken en het innerlijke meisje (en daarmee óók jezelf) de kans te geven uit haar schulp te kruipen en weer ongeremd te stralen. Met als gevolg dat je als een vollediger mens weer van het leven kunt genieten en onbewuste claims in je relaties los durft te laten. Vanuit deze helende vorm van zelfliefde kom je dichter bij je eigen stem, behoeftes, verlangens én sparkle.

Zolang je je kindwonden niet aankijkt, zullen je liefdesrelaties ze zichtbaar maken

De problemen in je liefdesrelaties weerspiegelen je kindwonden en de lasten die je nog draagt uit je familiesysteem. Je vindt je partner op magische wijze op basis van je eigen kindwonden om zo de ongeheelde trauma’s uit jouw kindertijd bloot te leggen. Zo spiegelen juist je liefdesrelaties je op een pijnlijke manier waar je jezelf hebt verlaten of waar jij nog aan het dragen bent voor je familiesysteem. Maar door hun vermogen om je terug te brengen naar je diepste wond, hebben relaties ook de potentie tot je diepste heling. Je gaat onderzoeken hoe je je in relaties verbindt en op welke manier je emotionele afhankelijkheid in relaties kunt transformeren naar autonomie. Je gaat kijken naar ongeheelde zaken en belemmerende patronen waar je in je liefdesrelatie tegenaan loopt en hoe je die transformeert naar bewuste liefde, voor jezelf én je partner. Met andere woorden: je leert verbinden vanuit je kern, in plaats van vanuit je wonden.

Deze module zal na de drie-daagse verder gaan in een drietal 1 op 1 sessies met onze innerlijk kindexpert Janneke

Retraite 4: Vrouwenkracht | Ontwaak je vrouwelijk magnetisme

Tijdens deze module herstel je de verbinding tussen je je hart en je bekkengebied waardoor je toegang krijgt tot je vrouwelijk magnetisme.

Als vrouwen dragen de emotionele, energetische en fysieke imprints van onze vrouwenlijn. Als er bij jou of in jouw vrouwenlijn trauma is geweest op het bekkengebied, trek je je als vrouw onbewust weg uit dit gebied. Zo ontstaat er een leegte in dat vitale energiecentrum en verlies je ongewild het contact met je vrouwelijke krachtbron.  Je mist je wortels waardoor je automatisch met je energie veel in je hoofd zit of te veel bent afgestemd op de ander in plaats van op jezelf.  Om de opgebouwde spanning niet te hoeven voelen, heb je de neiging om hard te werken en constant in de actie te schieten. Je zenuwstelsel is overprikkeld en er blijft voortdurend een gevoel van ‘spanning’ in je systeem. 

Door middel van systemisch werk, tao-tantra heling en sensueel lichaams en ademswerk ga je ervaren hoe het is om je levensenergie volledig te laten stromen. Verankerd in je onderbuik ervaar je weer je echte levenslust en vitaliteit en ontwikkel je het vermogen diep te ontspannen en kun je echt gaan ontvangen.

Lieve vrouw, doe je mee?

Wij zijn de generatie die kunnen kiezen voor heling, die de weg voor onszelf en onze kinderen vrij kunnen maken. Want elke keer als we onszelf helen, helen we ook de vorige en de volgende generaties. Hoe bijzonder en mooi is dat! Tijdens dit jaarprogramma ga je op een innerlijke reis zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen jezelf, tegen het leven en je volgende generaties.

Ik geloof dat we klaar zijn voor een nieuwe wereld. Een wereld waarin de mannelijke en de vrouwelijke energie weer in balans wordt gebracht, zodat jij kunt leven, verbinden en ondernemen vanuit je vrouwelijke essentie.

En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Verschillende liefdevolle en kundige experts staan voor je klaar, en je wordt het hele jaar gesteund door alle vrouwen uit de groep. Dit innige en warme gevoel van sisterhood zul je de rest van je leven in je hart dragen

Badass Tess

Genieten en het leven vieren is een belangrijk onderdeel van het jaarprogramma. Tijdens het programma zal Tess Fluit, onze privékok haar smaakvolle gerechten met veel liefde bereiden voor ons ontbijt, lunch en diner. Picture this: een prachtig gedekte tafel, het kleurrijke comfortfood van Tess en een intieme groep gelijkgestemde vrouwen die samen dit jaarprogramma doorlopen. Het is een moment van ontspanning te midden van het diepe innerlijke werk waar je mee bezig bent. 

Wat je ervoor terugkrijgt

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  
✓  Je doorbreekt belastende patronen
✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting
✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie
✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties
✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit
✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen
✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven
✓  Aanwezigheid in je bekken voor meer gegrondheid en draagkracht
✓  Het hervinden van de levenslust in je bekkengebied, zodat jij kunt leven, ondernemen en verbinden vanuit je vrouwelijk magnetisme.
✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

What women say

BADASS locatie

Op een gloednieuwe locatie in het westen van Ibiza smelten rustieke charme en luxe samen. Tijdens de dagen van het jaarprogramma is er voldoende tijd om even een momentje voor jezelf te nemen. De hoofdvilla waar we samen kunnen komen is uitgerust met een eigen fitnessruimte en een betoverende binnentuin. 

Je hebt je eigen prachtige casita op de mini village waar een heerlijk zwembad en diverse loungeplekken samen met de tropische tuin, boomgaard en lagune zwembad de perfecte locatie vormen voor dit BADASS jaarprogramma. Geniet tussendoor van panoramische uitzichten en de idyllische afgelegen ligging, die echt de allure van een exclusief tropisch toevluchtsoord belichaamt. Extra fijn; op slechts 5 minuten vind je de mooiste stranden van het eiland.

De investering in jezelf

Het vergt moed en daadkracht om de cirkel te doorbreken. Het jezelf goed laten gaan is een bijzonder en intensief traject waarin je helemaal teruggaat naar je kern. Vanuit daar ontstaat een echt gevoel van vrijheid en voldoening.

Laat jij je in gezelschap van een select groepje vrouwen gedurende een jaar, tijdens 4 live 3-daagse door Simone en andere experts begeleiden op deze life-changing reis?

Wil je in een persoonlijk gesprek meer te weten te komen over het programma en of het bij je past? Meld je gegevens hier achter voor het plannen van een telefonisch gesprek.

Wat is inbegrepen

Laat jij je in gezelschap van een kleine groep vrouwen, tijdens vier live 3-daagse, door Simone en andere experts begeleiden op deze life-changing reis?

  • Persoonlijk intakegesprek vooraf
  • Compleet verzorgd programma: vier keer een 3-daagse retraite inclusief twee overnachtingen
  • Eigen charmante en karakteristieke casita met badkamer
  • Luxe gezamenlijke villa om samen te komen
  • Gezamenlijk zwembad en fitnessruimte
  • Dagelijks een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Vers bereid door onze privé kok.
  • Genieten van het klimaat en omgeving op een prachtige plek in het westen van Ibiza.
  • Er zijn slechts 8 plekken beschikbaar

Datums

Retraite 1: 4, 5 en 6 september 2024
Retraite 2: 20, 21 en 22 november 2024
Retraite 3: 12, 13 en 14 maart 2025
Retraite 4: 28, 29 en 30 mei 2025

De investering per retraite bedraagt ​​3.749,-, omdat het een proces is, kunnen ze niet afzonderlijk worden geboekt. Zorg ervoor dat je de dagen definitief in je agenda zet. De retraites vinden plaats in het westen van Ibiza. De exacte locatie wordt gedeeld na aanmelding.