Meld je hier aan voor HET JAARPROGRAMMA

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Intake jaarprogramma BADASS

Benieuwd of het jaarprogramma iets voor je is? Maak dan kennis met mijn werk tijdens een privé familieopstelling. Samen onderzoeken we jouw patronen en blokkades. 

Tijdens een privé familieopstelling neem je een duik in je onbewuste. Wat normaal niet zichtbaar voor je is, wordt zichtbaar. Je krijgt toegang tot diepe inzichten over onbewuste dynamieken in je familiesysteem en hun stempel op je leven. Het wordt helder wat jou stagneert en waar je kracht ligt! Je ontdekt wat jij los mag laten om vanuit meer levensvreugde en flow te kunnen leven. Om dit door te zetten kun je deelnemen aan het jaarprogramma BADASS.

Wat kan een privé familieopstelling jou opleveren?

✓ Jezelf bevrijden van belemmerende patronen

Je komt weer in contact met je authenticiteit waardoor je oude patronen kunt vervangen door een nieuwe levenswijze die veel meer bij je past.

Door onze eigen trauma’s en de patronen uit ons familiesysteem te helen, doorbreken we ook het patroon voor de volgende generatie.

✓ Inzicht en beweging krijgen in onverklaarbare gevoelens van angst, verdriet, eenzaamheid, woede,  schuldgevoelens of het gevoel er niet bij te horen.

✓ Duidelijkheid verkrijgen over je partnerrelatie

✓ Tot de kern komen van je levensvraagstukken

Praktische informatie

Om ervoor te zorgen dat je ook tijdens deze prive-variant diepe inzichten krijgt, maak ik gebruik van 1 a 2 ervaren representanten uit mijn eigen netwerk om je hierbij te ondersteunen. Om deze reden is het bijwonen van een privé familieopstelling enkel mogelijk op de locatie in Venlo. 

225 euro excl. BTW.

Vraag een privé opstelling aan

Veelgestelde vragen

In een privé opstelling kunnen leden van het familiesysteem gerepresenteerd worden door voorwerpen zoals blaadjes of poppetjes. Echter gaat mijn voorkeur er naar uit om één a twee ervaren representanten uit te nodigen die ten dienste staan van jouw familiesysteem. Tijdens de opstelling worden de representanten (of het nu een voorwerp of persoon is) bewogen en laat toont het systeem dat wat gezien moet worden. 

De vraag die je jezelf mag stellen, is waar loop ik op dit moment tegenaan in mijn leven? Dat hoeft niks met je familie te maken hebben. Je vraag mag over elk gebied van je leven gaan zoals je liefdesleven, je carriere , je familie, gezondheid of zelfliefde. Als je ongeveer weet waar je tegen aanloopt maar dit nog niet goed kunt verwoorden is dat geen probleem. Voordat we aan je opstelling beginnen, begeleid ik je om bij de kern van je vraag te komen

Heb je een specifiek thema waar je graag naar wilt kijken maar is in een groep werken niet zo jouw ding? Dan kun je ook kiezen voor een privé familieopstelling. Tijdens een 1-op-1 sessie onderzoeken wij samen jouw patronen en blokkades zodat het weer meer kan gaan ‘stromen’ in je leven. Er sluit altijd een ervaren representant aan om je hierbij te ondersteunen. Dit levert jou diepe inzichten op uit jouw familiesysteem en heeft een krachtige en helende werking. Het voordeel van een privé-opstelling is dat je in een intiemere setting werkt. Het is vooral aan te raden als je het werken in groepen nog te spannend vind.

✓ Jezelf bevrijden van belemmerende patronen

✓ Je komt weer in contact met je authenticiteit waardoor je oude patronen kunt vervangen door een nieuwe levenswijze die veel meer bij je past.

✓ Door onze eigen trauma’s en de patronen uit ons familiesysteem te helen, doorbreken we ook het patroon voor de volgende generatie.

✓ Inzicht en beweging krijgen in onverklaarbare gevoelens van angst, verdriet, eenzaamheid, woede,  schuldgevoelens of het gevoel er niet bij te horen.

✓ Duidelijkheid verkrijgen over je partnerrelatie

✓ Tot de kern komen van je levensvraagstukken