Meld je hier aan voor een 1-daagse familieopstellingendag

Jij bent de BADASS waar je familiesysteem op gewacht heeft

Je hebt alles prima voor elkaar, maar gevoelsmatig voel jij je toch nog regelmatig “leeg”. Er knaagt al langer een gevoel van leegte, een gebrek aan levensvreugde of een gemis aan zingeving en het lukt je maar niet om te plaatsen waar dat gevoel vandaan komt. Je weet dat er méér is en je verlangt naar iets groters maar je komt er nog niet bij. Pas als je werkelijk in verbinding bent met je eigen essentie, zal je het gevoel hebben dat je alles uit het leven haalt en een diepe vervulling ervaart. Maar om daar te komen zal je jezelf eerst mogen bevrijden van systemische lasten en oude wonden. Want alleen op jouw plek in je familiesysteem sta je in je kracht en kom je in de positieve flow van je leven.

“Alleen op JOUW plek sta je in je kracht en ontvang je de essentiële voeding vanuit je ouders en voorouders.”

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Durf te ownen wie je bent
vanuit je kern

Wil je..

graag afdalen naar jouw krachtplek in je familiesysteem zodat je in de positieve flow van je leven komt?

Weiger je..

om gekooid te blijven door systemische belasting en trauma's uit vorige generaties? Doorbreek deze cirkel zodat jij jouw authentieke leven kunt gaan leiden.

Heb je..

al veel bereikt op je persoonlijkheid maar wil je in verbinding komen met je vrouwelijke essentie zodat de dingen die van nature bij je horen naar je toe stromen?

Verlang je..

naar een leven met meer verbinding, vervulling en levensvreugde?

Durf je..

oude wonden om te zetten in wijsheid?

Wat je niet heelt gaat je achtervolgen
tot het je inhaalt

Dit jaarprogramma is een uitnodiging om jouw authentieke leven te gaan leiden. Niet in de buitenwereld maar alleen een laag dieper, in jouw innerlijke wereld kan er een werkelijke transformatie ontstaan. Als je het ongetemde plan voor je leven wilt vormgeven, is het zinloos om naar buiten te kijken. Niet op de laag van de uiterlijke werkelijkheid maar juist een laag dieper, vanuit je innerlijke werkelijkheid kunnen persoonlijke revoluties ontstaan. Anders blijf je gekooid, door ongeheelde trauma’s, lasten en patronen die je nog draagt uit je familiesysteem en je ongeheelde emoties uit je kindertijd.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Inhoud jaarprogramma

De inhoud van het jaarprogramma ziet er als volgt uit:

Checkmark Circle

6 live-weekenden met elk een eigen thema

Door middel van familieopstellingen kijk jij ieder weekend een ander thema aan.

Checkmark Circle

Waardevolle lessen vanuit verschillende experts

Passend bij het thema worden er experts uitgenodigd om hun kennis met jou te delen.

Checkmark Circle

Overnacht deze weekenden op een prachtige locatie

Overnachtingen op een 1-persoonskamer met eigen badkamer en maaltijden inbegrepen.

Checkmark Circle

Ontdek het innige en warme gevoel van sisterhood

Maak deel uit van een community vol gelijkgestemde vrouwen die werkelijk voor elkaar klaar staan.

Checkmark Circle

Rituelen speciaal afgestemd op jouw authentieke zelf

Persoonlijke benadering waarbij jij als individu, jouw proces en jouw systeem centraal staat.

Checkmark Circle

Mogelijkheid tot ondersteuning


Heb je tussentijds vragen of loop je ergens tegenaan, dan staat Simone voor je klaar.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Wat ga je doen?

Tijdens dit jaarprogramma ga je liefdevol het licht schijnen waar het nog donker is in jou. Je geeft onverwerkte emoties de ruimte om gevoeld en losgelaten te worden.

✓ We onderzoeken je systemische erfenissen uit je familiesysteem zodat je jezelf kunt bevrijden van lasten van je ouders en voorouders en steeds meer je eigen plek kunt innemen.

✓ Je brengt jouw schaduwkanten naar het licht zodat je de kracht die eronder schuilt kunt inzetten en je uitkomt bij wat jou uniek maakt.

✓ Je leert te luisteren naar het gekwetste kind in jezelf zodat je je oude wonden kunt omzetten in wijsheid.

✓ Jouw patronen pak je aan bij de kern waardoor het veel makkelijker wordt om ze werkelijk achter je te laten. Hierdoor bevrijd je niet alleen jezelf maar ook jouw volgende generaties.

✓ Je herstelt het contact met je vrouwelijke kern waardoor je geleid door je intuitie, gehoor kan geven aan je zielsverlangen.

Tijdens 6 live-weekenden ga je aan de slag met de volgende thema’s

Weekend 1: Je verbinding met het leven | De relatie met je moeder, is de moeder van al je relaties

Hoe verhoudt jij je tot het leven en welke rol speelt je moeder hierin? Dit ga je tijdens het eerste weekend van het BADASS jaarprogramma onderzoeken. De relatie met je moeder is misschien wel de meest gecompliceerde relatie die je hebt, maar het is – op de relatie met jezelf na – ook de belangrijkste. Je moeder staat namelijk voor het leven.

 

De manier waarop jij je aan je moeder hebt verbonden en hoe jij haar diep van binnen ziet, staat gelijk aan hoe jij je tot het leven verhoudt. De soms onbewuste plek die jij jouw moeder innerlijk geeft, zegt iets over de manier waarop je tegen het leven aankijkt. Als je bijvoorbeeld je moeder afwijst, ervaar je in het dagelijkse leven onrust en tegenslagen, heb je moeilijke relaties en lopen dingen vaak niet zoals je wil. De relatie met je moeder zegt ook iets over de manier waarop jij je kunt verbinden met jezelf en in je relaties.

 

Wanneer je volledig ‘ja’ kunt zeggen tegen je moeder en al het mooie, het minder mooie en alles wat je gemist hebt kunt omarmen, kom je in een positieve spiraal terecht. Dit gebeurt altijd op zielsniveau en valt niet met je hoofd te manipuleren. Je leert hierdoor hoe jij je lichaam weer beter kunt bewonen en je grenzen te bewaken. De beweging naar je moeder is de meest helende stap die je kunt zetten. Vanaf dat moment kunnen er ‘wonderen’ gebeuren.

 

Tijdens het eerste weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je moeder geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen haar kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je moeder in te nemen.

Weekend 2: Jouw plek in de wereld | Via je vader kun je jouw plek in de wereld innemen

Via je vader ontvang je het vermogen om grenzen te stellen en de wereld aan te nemen. Wanneer jij je vader innerlijk afwijst heb je extra veel behoefte om gezien te worden. Je hebt hierdoor ongekend veel bewijsdrang en wilt anderen laten zien wat je kunt, dat je de moeite waard bent en dat je al je doelen kunt bereiken. Omdat je er alles aan doet om je te bewijzen kan dit je op den duur uitputten. De vraag die jij jezelf kunt stellen is; geeft alles wat ik doe om gezien te worden daadwerkelijk voldoening? Vaak is dit niet het geval omdat hier niet de juiste intentie achter zit.

 

Leer je op alle mooie en minder mooie dingen van je vader “ja” te zeggen, dan krijg je toegang tot een daadkracht die zich niet uit in bewijsdrang, maar juist voortkomt vanuit passie en ambitie. De drijfveer komt nu van binnen uit en je doet iets waar je echt gelukkig van wordt. Je bent niet meer bezig met wat de buitenwereld vind of met het behalen van resultaten, maar je focus zit in je innerlijke drijfveren.

 

Door te werken aan de relatie maak je ook aanspraak op de mannelijke energie die in jezelf zit. Wanneer yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk) in balans zijn, zul je meer evenwicht ervaren. Tijdens het tweede weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je vader geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen hem kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je vader in te nemen.

Weekend 3: Jouw kern | Je gaat afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven

Heb jij toen je jong was gebeurtenissen meegemaakt die een diepe impact op je hebben gemaakt zoals niet gezien worden, afkeuring, pesten, overlijden of een scheiding? Dat wat je in je kinderjaren hebt meegemaakt heeft zijn weerslag op jouw volwassen leven.

 

Tijdens dit weekend ga je verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van jouw jongere versie liefdevol aandacht geven. Negatieve ervaringen op jonge leeftijd kunnen je levensstroom blokkeren waardoor je het leven niet ten volle neemt. In een veilige setting als deze ben je in staat om deze trauma’s die gepaard kunnen gaan met angst om te zetten naar liefde en vertrouwen.

 

Dat doe je door de moeder in jou aan te spreken en het kind (en daarmee óók jezelf) de kans te geven uit haar schulp te kruipen en weer ongeremd te stralen. Met als gevolg dat je als een vollediger mens weer van het leven kunt genieten en onbewuste claims in je relaties los durft te laten. Vanuit deze helende vorm van zelfliefde kom je dichter bij je eigen essentie en behoeftes. De band met jezelf is de allerbelangrijkste band die er is.

Weekend 4: Verbinding in relaties | Herstel de gezonde relatie met jezelf, dan gaan gezonde relaties als vanzelf

Ben jij je bewust van eventuele ongezonde patronen in je liefdesrelatie? Door je licht te laten schijnen op pijnlijke en wellicht traumatische thema’s ben je beter in staat om vervullende relaties aan te gaan. Wat jij in je jongere jaren hebt meegemaakt kan van grote invloed zijn op je volwassen relaties. Het is goed mogelijk dat jij jezelf manieren hebt aangeleerd die je vroeger nodig had om bijvoorbeeld door je ouders gezien te worden, maar zijn deze manieren wel zo vruchtbaar in je huidige relaties?

 

Dit weekend ga je aan de slag met systemische aspecten die in intieme relaties voor én tegen je kunnen werken. Je gaat onderzoeken tegen welke ongeheelde zaken en belemmerende patronen je aan loopt en hoe jij je in relaties verbindt. Op basis van de thema’s zoals co-afhankelijkheid, relatieverslavingen, verlatings- & bindingsangst ga jij een transformatieve reis doorlopen naar bewuste liefde voor jezelf én je partner. Je leert verbinden vanuit je kern, in plaats vanuit je wonden.

 

You’re being presented with two choices: evolve or repeat

Weekend 5: Je vrouwenkracht | Contact maken met de intelligentie van je vrouwelijkheid om deze als krachtbron te gaan belichamen

Dit weekend dompel je jezelf onder in de kracht van het vrouwenlichaam. Je bekkengebied is het centrum van je vrouw-zijn en dé plek van waaruit magie ontstaat. Hoe meer je daar liefdevol aanwezig kunt zijn, hoe meer de energie weer gaat stromen. Dat je bekkengebied heel krachtig is blijkt uit het feit dat je bekkengebied ook de plek is waar je veel spanning vasthoudt en waar emoties en trauma’s liggen opgeslagen. Door liefdevol in het bekkengebied aanwezig te zijn, ben je in staat jezelf te helen en de energie te herstellen.

 

Je leert dit weekend je zenuwstelsel te kalmeren, zodat er zachtheid en ontspanning in je systeem ontstaat. Je geeft je hart bedding in het bekken, waardoor je je gedragen voelt door het grotere veld van je vrouwelijke kracht. Door volledig aanwezig te zijn in je bekken leer je alle prikkels en druk van buitenaf te doorgronden.

 

Door oefeningen met de vijf natuurelementen ontdek je hoe je je lijf weer opent en seksuele energie kunt laten stromen. Er ontstaat meer ontspanning en je ervaart een diepere staat van zijn in je dagelijkse leven. Als vanzelf ga je de intensiteit en schoonheid van het leven weer toelaten. Kracht en zachtheid versmelten samen waardoor een gezonde yin ontstaat. Je staat weer in je vrouwenkracht.

 

How beautiful you bloom, When you nurture your roots

Weekend 6: Je bestemming | Vrouwelijk leiderschap vanuit je kern

In het zesde en laatste weekend ga je alle opgedane kennis en inzichten samenbrengen. Gedurende het afgelopen jaar heb jij de nodige transformaties doorgemaakt en ben je steeds dichter bij jouw kern gekomen. Het wordt tijd om op een volledig intuïtieve manier aan de slag te gaan met je innerlijke kompas.

 

Je neemt de leiding over je leven en werkt toe naar je bestemming. Je laat je niet meer leiden door de mening van anderen of gebeurtenissen uit het verleden, maar je neemt zelf de controle in handen. Ondersteund door innerlijk werk en de kracht van visualisatie vorm je een innerlijk kompas waarmee je je eigen werkelijkheid gaat vormgeven. Dit doe je niet alleen vanuit je hoofd, maar juist vanuit je kern en de stevige fundering die je het afgelopen jaar voor jezelf hebt gecreëerd.

 

A woman armed with ancestral wisdom is an unstoppable power

Wat je ervoor terugkrijgt

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  
✓  Je doorbreekt belastende patronen
✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting
✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie
✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties
✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit
✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen
✓  Je ervaart een diepe transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt
✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven
✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

It’s time to unite & co-create

SimoneRayer-jaarprogramma

Simone rayer
Founder jaarprogramma BADASS

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij het loslaten van lasten en het doorbreken van belastende patronen uit hun familiesysteem. Op een liefdevolle en doortastende manier begeleid ik jou om af te dalen naar je eigen plek waardoor je steeds meer in de flow van je leven komt.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

José Dielen
DRU Yoga Docent Hug Life

José zal met haar heerlijke aardende en rustgevende yoga lessen eervoor zorgen dat we de dag goed starten en dat je je lichaamsbewustzijn verruimt. Verder is zij je steun en toeverlaat tijdens het hele jaarprogramma en staat ze altijd voor je klaar als je het even nodig hebt.

Simone-Rayer-expert-jaarprogramma

Puck van den Berg
KAP facilitator

Puck begeleidt KAP sessies, hierbij wordt je levensenergie geactiveerd. Deze, voor een deel latente energie kan op heel veel verschillende manieren worden aangesproken. Wanneer deze energie in beweging komt, kun je deze op verschillende lagen van je wezen ervaren, zoals op fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

janneke-killanka-jaarprogramma-simone

Janneke Killanka
Innerlijk Kindwerk

Janneke is een innerlijk kindwerk expert. Ze gaat jou liefdevol begeleiden om weer contact te maken met jouw kern en om haar te voeden met wat ze nodig heeft. Janneke verstaat de kunst om heel precies met je mee te voelen in wat ze echt nodig heeft en begeleid je hierin naar de opperste vorm van zelfliefde.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Willie Rutten
Breathwork coach / massages

Willie haar gouden handen begeleiden jou tijdens het programma dieper je lichaam in aan de hand van massages. Verder helpt ze bij het verruimen van je bewustzijn en het loslaten van oude blokkades in haar fijne ademwerk-sessies.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

Lisa Vermin
Energetisch Lichaamswerk

Met een combinatie van energie- en lichaamswerk, geeft Lisa jou een ‘full body experience’ op fysiek-energetisch niveau. Eventuele blokkades worden behandeld, je bewustzijn wordt verruimd en je energiestroom wordt meer in balans gebracht. Zodat jij meer en meer in je lijf kunt zakken.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

In contact met de vrouwelijke intelligentie in je lijf

Je gaat een reis naar binnen maken. Uit je hoofd en in je lichaam. Verschillende tools en technieken gaan je daarbij helpen. Met deze, soms eeuwenoude, methoden herstel je het contact met je kern en alle aspecten van jezelf die je onderweg bent verloren.

✓ Familieopstellingen
✓ Breathwork
✓ Innerlijk kindwerk
✓ Integratieve psychotherapie
✓ Energetisch lichaamswerk
✓ Meditaties
✓ Visualisaties
✓ Rituelen
✓ Journaling

Lieve vrouw, doe je mee?

Wij zijn de generatie die kunnen kiezen voor heling, die de weg voor onszelf en onze kinderen vrij kunnen maken. Want elke steen die we laten liggen op ons levenspad, zullen onze kinderen over struikelen. Maar elke keer als we onszelf helen, helen we ook de vorige en de volgende generaties. Hoe bijzonder en mooi is dat! Gun jezelf deze transformatieve reis naar binnen zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen jezelf, tegen het leven en je volgende generaties.

En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. 7 liefdevolle en kundige experts staan voor je klaar, en je wordt het hele jaar gesteund door alle vrouwen uit de groep. Dit innige en warme gevoel van sisterhood zul je de rest van je leven in je hart dragen.

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

De investering in jezelf

Het vergt moed en daadkracht om de cirkel te doorbreken. Het jezelf goed laten gaan is een bijzonder en intensief traject waarin je helemaal teruggaat naar je kern. Vanuit daar ontstaat een echt gevoel van vrijheid en voldoening. 

Laat jij je in gezelschap van een select groepje vrouwen gedurende een jaar, tijdens 6 live weekenden, door Simone en andere experts begeleiden op deze transformatieve reis?

  • Kosten: 5900,- excl. BTW
  • Betaling in 4 termijnen van 1475,- excl. BTW is mogelijk
  • Overnachtingen en maaltijden zijn inbegrepen
  • Locatie ligt in het Limburgse Sevenum
  • Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar

Wil je in een persoonlijk gesprek meer te weten te komen over het programma en of het bij je past? Klik hier om geheel vrijblijvend het contactformulier in te vullen.

de agenda

Jaarprogramma 3

Dit jaarprogramma is volgeboekt.

Start november 2022

Jaarprogramma 4

Nu te boeken!

Weekend 1: 5, 6 en 7  mei 2023

Weekend 2: 30 juni, 1 en 2 juli 2023

Weekend 3: 22, 23 en 24 sept 2023

Weekend 4: 3, 4 en 5 nov 2023

Weekend 5: 12, 13 en 14 jan 2024

Weekend 6: 8, 9  en 10 maart 2024

De weekenden zijn definitief en niet flexibel. Zet de datums dus op tijd in je agenda.

Zij gingen je voor

What women say

Veelgestelde vragen

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  
✓  Je doorbreekt belastende patronen
✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting
✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie
✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties
✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit
✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen
✓  Je ervaart een diepe transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt
✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven
✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

Je hoeft je niet voor te bereiden op het jaarprogramma. Tijdens het hele jaarprogramma werken we op de laag van de ziel. Hier kan je je niet op voorbereiden.

Wanneer je onverhoopt een weekend niet aanwezig kan zijn, heb je de mogelijkheid om dit weekend in te halen. In overleg kan je het desbetreffende weekend inhalen bij een andere groep. 

Het is een bewuste keuze geweest om voor een intiem groepje vrouwen het jaarprogramma open te stellen. Hierdoor is er elk weekend voldoende ruimte om persoonlijke thema’s te onderzoeken en daar nemen wij dan ook de tijd voor. 

Er vinden twee edities per jaar plaats.