MELD JE HIER AAN VOOR HET JAARPROGRAMMA

Jij bent de BADASS waar je familiesysteem op gewacht heeft

Je hebt alles prima voor elkaar, maar gevoelsmatig voel jij je toch nog regelmatig “leeg”. Er knaagt al langer een gevoel van leegte, een gebrek aan levensvreugde of een gemis aan zingeving en het lukt je maar niet om te plaatsen waar dat gevoel vandaan komt. Je weet dat er méér is en je verlangt naar iets groters maar je komt er nog niet bij. Pas als je werkelijk in verbinding bent met je eigen essentie, zal je het gevoel hebben dat je alles uit het leven haalt en een diepe vervulling ervaart. Maar om daar te komen zal je jezelf eerst mogen bevrijden van systemische lasten en oude wonden. Want alleen op jouw plek in je familiesysteem sta je in je kracht en kom je in de positieve flow van je leven.

“Alleen op JOUW plek sta je in je kracht en ontvang je de essentiële voeding vanuit je ouders en voorouders.”​

Inhoud jaarprogramma

De inhoud van het jaarprogramma ziet er als volgt uit:

Checkmark Circle

6 live-weekenden of dagen met elk een eigen thema

Door middel van familieopstellingen kijk jij ieder weekend een ander thema aan.

Checkmark Circle

Waardevolle lessen vanuit verschillende experts

Passend bij het thema worden er experts uitgenodigd om hun kennis met jou te delen.

Checkmark Circle

Overnacht deze weekenden op een prachtige locatie

Overnachtingen op een 1-persoonskamer met eigen badkamer en maaltijden inbegrepen indien je kiest voor de weekend editie.

Checkmark Circle

Ontdek het innige en warme gevoel van sisterhood

Maak deel uit van een community vol gelijkgestemde vrouwen die werkelijk voor elkaar klaar staan.

Checkmark Circle

Rituelen speciaal afgestemd op jouw authentieke zelf

Persoonlijke benadering waarbij jij als individu, jouw proces en jouw systeem centraal staat.

Checkmark Circle

Mogelijkheid tot ondersteuning


Heb je tussentijds vragen of loop je ergens tegenaan, dan staat Simone voor je klaar.

Wat ga je doen?

Tijdens dit jaarprogramma ga je liefdevol het licht schijnen waar het nog donker is in jou. Je geeft onverwerkte emoties de ruimte om gevoeld en losgelaten te worden.

✓ We onderzoeken je systemische erfenissen uit je familiesysteem zodat je jezelf kunt bevrijden van lasten van je ouders en voorouders en steeds meer je eigen plek kunt innemen.

✓ Je brengt jouw schaduwkanten naar het licht zodat je de kracht die eronder schuilt kunt inzetten en je uitkomt bij wat jou uniek maakt.

✓ Je leert te luisteren naar het gekwetste kind in jezelf zodat je je oude wonden kunt omzetten in wijsheid.

✓ Jouw patronen pak je aan bij de kern waardoor het veel makkelijker wordt om ze werkelijk achter je te laten. Hierdoor bevrijd je niet alleen jezelf maar ook jouw volgende generaties.

✓ Je herstelt het contact met je vrouwelijke kern waardoor je geleid door je intuitie, gehoor kan geven aan je zielsverlangen.

Durf te ownen wie je
bent vanuit je kern

Wil je..

graag afdalen naar jouw krachtplek in je familiesysteem zodat je in de positieve flow van je leven komt?

Weiger je..

om gekooid te blijven door systemische belasting en trauma's uit vorige generaties? Doorbreek deze cirkel zodat jij jouw authentieke leven kunt gaan leiden.

Heb je..

al veel bereikt op je persoonlijkheid maar wil je in verbinding komen met je vrouwelijke essentie zodat de dingen die van nature bij je horen naar je toe stromen?

Verlang je..

naar een leven met meer verbinding, vervulling en levensvreugde?

Durf je..

oude wonden om te zetten in wijsheid?

Wat je niet heelt gaat je achtervolgen
tot het je inhaalt

Dit jaarprogramma is een uitnodiging om jouw authentieke leven te gaan leiden. Niet in de buitenwereld maar alleen een laag dieper, in jouw innerlijke wereld kan er een werkelijke transformatie ontstaan. Als je het ongetemde plan voor je leven wilt vormgeven, is het zinloos om naar buiten te kijken. Niet op de laag van de uiterlijke werkelijkheid maar juist een laag dieper, vanuit je innerlijke werkelijkheid kunnen persoonlijke revoluties ontstaan. Anders blijf je gekooid, door ongeheelde trauma’s, lasten en patronen die je nog draagt uit je familiesysteem en je ongeheelde emoties uit je kindertijd.

Thema's jaarprogramma BADASS

Weekend 1: Uit je hoofd in je lijf


Contact maken met de intelligentie van je vrouwelijkheid om deze als krachtbron te gaan belichamen

Als je niet echt in je lijf aanwezig bent en voornamelijk in je hoofd leeft, is de kans groot dat je een leven lang spendeert aan het narennen van de wensen van je ego. Zolang je niet verbonden met je lijf zit deze stem achter het stuur en bepaalt zij jouw richting.  Voor een werkelijk vervuld leven zul je eerst mogen leren om weer gevoelig te worden naar de stem van je eigen kern. Om haar te kunnen horen zul je worden uitgenodigd om af te dalen in je lichaam.

Weekend 2: Je verbinding met het leven


De relatie met je moeder, is de moeder van al je relaties

Hoe verhoudt jij je tot het leven en welke rol speelt je moeder hierin? Dit ga je tijdens het tweede weekend van het BADASS jaarprogramma onderzoeken. De relatie met je moeder is misschien wel de meest gecompliceerde relatie die je hebt, maar het is – op de relatie met jezelf na – ook de belangrijkste. Je moeder staat namelijk voor het leven.

De manier waarop jij je innerlijk met je moeder hebt verbonden en hoe jij haar diep van binnen ziet, staat gelijk aan hoe jij je tot het leven verhoudt. De soms onbewuste plek die jij jouw moeder innerlijk geeft, zegt iets over de manier waarop je tegen het leven aankijkt. Als je bijvoorbeeld je moeder afwijst, ervaar je in het dagelijkse leven onrust en tegenslagen, heb je moeilijke relaties en lopen dingen vaak niet zoals je wil. De relatie met je moeder zegt ook iets over de manier waarop jij je kunt verbinden met jezelf en in je relaties.

Wanneer je volledig ‘ja’ kunt zeggen tegen je moeder en al het mooie, het minder mooie en alles wat je gemist hebt kunt omarmen, kom je in een positieve spiraal terecht. Dit gebeurt altijd op zielsniveau en valt niet met je hoofd te manipuleren. Je leert hierdoor hoe jij je lichaam weer beter kunt bewonen en je grenzen te bewaken. De beweging naar je moeder is de meest helende stap die je kunt zetten. Vanaf dat moment kunnen er ‘wonderen’ gebeuren.

Tijdens het tweede weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je moeder geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen haar kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je moeder in te nemen.

Weekend 3 Jouw plek in de wereld


Via je vader ontvang je het vermogen om grenzen te stellen en de wereld aan te nemen.
Wanneer jij je vader innerlijk afwijst heb je extra veel behoefte om gezien te worden. Je hebt hierdoor ongekend veel bewijsdrang en wilt anderen laten zien wat je kunt, dat je de moeite waard bent en dat je al je doelen kunt bereiken. Omdat je er alles aan doet om je te bewijzen kan dit je op den duur uitputten. De vraag die jij jezelf kunt stellen is; geeft alles wat ik doe om gezien te worden daadwerkelijk voldoening? Vaak is dit niet het geval omdat hier niet de juiste intentie achter zit.

Leer je op alle mooie en minder mooie dingen van je vader “ja” te zeggen, dan krijg je toegang tot een daadkracht die zich niet uit in bewijsdrang, maar juist voortkomt vanuit passie en ambitie. De drijfveer komt nu van binnen uit en je doet iets waar je echt gelukkig van wordt. Je bent niet meer bezig met wat de buitenwereld vind of met het behalen van resultaten, maar je focus zit in je innerlijke drijfveren.

Door te werken aan de relatie maak je ook aanspraak op de mannelijke energie die in jezelf zit. Wanneer yin (vrouwelijk) en yang (mannelijk) in balans zijn, zul je meer evenwicht ervaren. Tijdens het derde weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je vader geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen hem kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je vader in te nemen.

Weekend 4 Jouw kern


Je gaat afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven

Heb jij toen je jong was gebeurtenissen meegemaakt die een diepe impact op je hebben gemaakt zoals niet gezien worden, afkeuring, pesten, overlijden of een scheiding? Dat wat je in je kinderjaren hebt meegemaakt heeft zijn weerslag op jouw volwassen leven.

Tijdens dit weekend ga je verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van jouw jongere versie liefdevol aandacht geven. Negatieve ervaringen op jonge leeftijd kunnen je levensstroom blokkeren waardoor je het leven niet ten volle neemt. In een veilige setting als deze ben je in staat om deze trauma’s die gepaard kunnen gaan met angst om te zetten naar liefde en vertrouwen.

Dat doe je door de moeder in jou aan te spreken en het kind (en daarmee óók jezelf) de kans te geven uit haar schulp te kruipen en weer ongeremd te stralen. Met als gevolg dat je als een vollediger mens weer van het leven kunt genieten en onbewuste claims in je relaties los durft te laten. Vanuit deze helende vorm van zelfliefde kom je dichter bij je eigen essentie en behoeftes. De band met jezelf is de allerbelangrijkste band die er is.

Weekend 5: Verbinding in relaties

Herstel de gezonde relatie met jezelf, dan gaan gezonde relaties als vanzelf

Hart en bekken verbinden 
Als vrouwen dragen we de emotionele, energetische en fysieke imprints van onze vrouwenlijn. Als er bij jou of in jouw vrouwenlijn trauma is geweest op het bekkengebied, trek je je als vrouw onbewust weg uit dit gebied. Zo ontstaat er een leegte in dat vitale energiecentrum en verlies je ongewild het contact met je levensenergie van deze vrouwelijke krachtbron.. Door oefeningen met de vijf natuurelementen ontdek je hoe je je lijf weer opent en je levensenergie weer kunt laten stromen in je bekkengebied. Er ontstaat meer ontspanning en je ervaart een diepere staat van zijn in je dagelijkse leven. Als vanzelf ga je de intensiteit en schoonheid van het leven weer toelaten. Kracht en zachtheid versmelten samen waardoor je steeds meer in je eigen vrouwenkracht komt te staan.

Ben jij je bewust van eventuele ongezonde patronen in je liefdesrelatie? Door je licht te laten schijnen op pijnlijke en wellicht traumatische thema’s ben je beter in staat om vervullende relaties aan te gaan. Wat jij in je jongere jaren hebt meegemaakt kan van grote invloed zijn op je volwassen relaties. Het is goed mogelijk dat jij jezelf manieren hebt aangeleerd die je vroeger nodig had om bijvoorbeeld door je ouders gezien te worden, maar zijn deze manieren wel zo vruchtbaar in je huidige relaties?

Dit weekend ga je aan de slag met systemische aspecten die in intieme relaties voor én tegen je kunnen werken. Je gaat onderzoeken tegen welke ongeheelde zaken en belemmerende patronen je aan loopt en hoe jij je in relaties verbindt. Op basis van de thema’s zoals co-afhankelijkheid, relatieverslavingen, verlatings- & bindingsangst ga jij een transformatieve reis doorlopen naar bewuste liefde voor jezelf én je partner. Je leert verbinden vanuit je kern, in plaats vanuit je wonden.

You’re being presented with two choices: evolve or repeat

Weekend 6: Je bestemming


Vrouwelijk leiderschap vanuit je kern

In het zesde en laatste weekend ga je alle opgedane kennis en inzichten samenbrengen. Gedurende het afgelopen jaar heb jij de nodige transformaties doorgemaakt en ben je steeds dichter bij jouw kern gekomen. Het wordt tijd om op een volledig intuïtieve manier aan de slag te gaan met je innerlijke kompas.

Je neemt de leiding over je leven en werkt toe naar je bestemming. Je laat je niet meer leiden door de mening van anderen of gebeurtenissen uit het verleden, maar je neemt zelf de controle in handen. Ondersteund door innerlijk werk en de kracht van visualisatie vorm je een innerlijk kompas waarmee je je eigen werkelijkheid gaat vormgeven. Dit doe je niet alleen vanuit je hoofd, maar juist vanuit je kern en de stevige fundering die je het afgelopen jaar voor jezelf hebt gecreëerd.

A woman armed with ancestral wisdom is an unstoppable power

Wat je ervoor terugkrijgt

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  
✓  Je doorbreekt belastende patronen
✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting
✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie
✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties
✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit
✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen
✓  Je ervaart een diepe transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt
✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven
✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

Familieopstellingen | Systemisch werken | Simone Rayer

It’s time to unite & co-create

Simone rayer
Founder jaarprogramma BADASS

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij het loslaten van lasten en het doorbreken van belastende patronen uit hun familiesysteem. Op een liefdevolle en doortastende manier begeleid ik jou om af te dalen naar je eigen plek waardoor je steeds meer in de flow van je leven komt.

José Dielen
DRU Yoga Docent

José zal met haar heerlijke aardende en rustgevende yoga lessen ervoor zorgen dat we de dag goed starten en dat je je lichaamsbewustzijn verruimt. Verder is zij je steun en toeverlaat tijdens het hele jaarprogramma en staat ze altijd voor je klaar als je het even nodig hebt.

Sophie Accardi
Innerlijk Kindwerk

Sophie is een systemisch innerlijk kindwerk expert. Ze helpt jou om weer contact te maken met jongere delen van jezelf en ze geeft je de juiste handvatten zodat jij een innerlijke moeder voor deze delen kunt zijn. Op een veilige manier ga je jouw werkelijke kern weer omarmen en alle delen van jezelf weer liefhebben.

Lisa
Energetische massage

Door een combinatie van energiewerk, intuïtieve massage en bodywork wordt er meer ruimte gemaakt in jouw lichaam en energieveld. Tijdens haar behandelingen volgt Lisa jouw lichaamswijsheid afgestemd op wat zich in het moment aandient.

In contact met de vrouwelijke intelligentie in je lijf

Je gaat een reis naar binnen maken. Uit je hoofd en in je lichaam. Verschillende tools en technieken gaan je daarbij helpen. Met deze, soms eeuwenoude, methoden herstel je het contact met je kern en alle aspecten van jezelf die je onderweg bent verloren.

✓ Familieopstellingen
✓ Breathwork
✓ Innerlijk kindwerk
✓ Integratieve psychotherapie
✓ Energetisch lichaamswerk
✓ Meditaties
✓ Visualisaties
✓ Rituelen
✓ Journaling

Lieve vrouw, doe je mee?

Wij zijn de generatie die kunnen kiezen voor heling, die de weg voor onszelf en onze kinderen vrij kunnen maken. Want elke steen die we laten liggen op ons levenspad, zullen onze kinderen over struikelen. Maar elke keer als we onszelf helen, helen we ook de vorige en de volgende generaties. Hoe bijzonder en mooi is dat! Gun jezelf deze transformatieve reis naar binnen zodat je volledig “JA” kunt zeggen tegen jezelf, tegen het leven en je volgende generaties.

En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. Verschillende liefdevolle en kundige experts staan voor je klaar, en je wordt het hele jaar gesteund door alle vrouwen uit de groep. Dit innige en warme gevoel van sisterhood zul je de rest van je leven in je hart dragen.

De investering in jezelf

Het vergt moed en daadkracht om de cirkel te doorbreken. Het jezelf goed laten gaan is een bijzonder en intensief traject waarin je helemaal teruggaat naar je kern. Vanuit daar ontstaat een echt gevoel van vrijheid en voldoening.

Laat jij je in gezelschap van een select groepje vrouwen gedurende een jaar, tijdens 6 live weekenden, door Simone en andere experts begeleiden op deze transformatieve reis?

Wil je in een persoonlijk gesprek meer te weten te komen over het programma en of het bij je past? Meld je gegevens hier achter voor het plannen van een telefonisch gesprek.

Laat jij je in gezelschap van een kleine groep vrouwen gedurende een jaar, tijdens 6 live weekenden, door Simone en andere experts begeleiden op deze transformatieve reis?

  • De investering: 5900,- excl. BTW
  • Betaling in 4 termijnen van 1475,- excl. BTW is mogelijk
  • Overnachtingen & maaltijden zijn inbegrepen
  • Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar
  • Op een prachtige plek in het Limburgse Sevenum (bij Venlo)
JAARPROGRAMMA WEEKEND

Weekend 1: 11, 12, 13 oktober ’24
Weekend 2: 13, 14, 15 december ’24
Weekend 3: 14, 15, 16 februari ’25
Weekend 4: 11, 12, 13 april ’25
Weekend 5: 13, 14, 15 juni ’25
Weekend 6: 5, 6, 7 september ’25

Zij gingen je voor

What women say

Veelgestelde vragen

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  
✓  Je doorbreekt belastende patronen
✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting
✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie
✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid
✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties
✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit
✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen
✓  Je ervaart een diepe transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt
✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven
✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

Je hoeft je niet voor te bereiden op het jaarprogramma. Tijdens het hele jaarprogramma werken we op de laag van de ziel. Hier kan je je niet op voorbereiden.

Wanneer je onverhoopt een weekend niet aanwezig kan zijn, heb je de mogelijkheid om dit weekend in te halen. In overleg kan je het desbetreffende weekend inhalen bij een andere groep. 

Het is een bewuste keuze geweest om voor een intiem groepje vrouwen het jaarprogramma open te stellen. Hierdoor is er elk weekend voldoende ruimte om persoonlijke thema’s te onderzoeken en daar nemen wij dan ook de tijd voor. 

Er vinden twee edities per jaar plaats.