MELD JE HIER AAN VOOR HET JAARPROGRAMMA

Hoe ik in contact kwam met familieopstellingen

Toen ik 20 jaar geleden ‘het ideale leven’ leidde in Barcelona had ik last van neerslachtige gevoelens die ik totaal niet kon verklaren. Ook al scheen de zon bijna elke dag, ik ervaarde een gebrek aan levensvreugde, een onvermogen om van al het moois om me heen te genieten. Ik had super leuk werk, fijne vrienden en een prachtig appartement in het centrum van deze bruisende stad. Maar elke morgen als de wekker ging voelde ik een bal van verdriet in mijn buik en moest ik mezelf toespreken om mijn bed uit te komen. Een onverklaarbaar gebrek aan levensvreugde bekroop me steeds vaker. 

Ik besloot dit gevoel niet langer te negeren en zocht naar een manier om mezelf te helen. Ik las alle zelfhulpboeken, ging aan de slag met mijn mindset en ging 11 dagen de stilte in om te mediteren. En ondanks dat ik het meeste hiervan inspirerend en leuk vond, veranderde er niet heel veel. Totdat ik op aanraden van een vriend, mijn eerste familieopstelling deed.

Het familiesysteem is van zeer grote invloed op je leven

Tijdens deze eerste ervaring kwam ik meteen bij de kern van mijn probleem. Wat eerst niet zichtbaar voor me was, werd zichtbaar. Er ging werkelijk een nieuwe dimensie voor me open. Ik begon te begrijpen dat je familiesysteem onbewust een zeer grote invloed op je leven uitoefent.

  • 18 jaar ervaring met familieopstellingen
  • Gespecialiseerd in het werken met vrouwen en hun vrouwenlijn
  • Dol op reizen, gedurende 15 jaar in Barcelona, Londen en Ibiza gewoond en gewerkt
  • Moeder van een tweeling
  • Mijn visie; maak het onbewuste, bewust!

Wil jij ook verder groeien en meer bewustwording? Ik begeleid je graag bij het loslaten van lasten, het doorbreken van patronen en het helen van trauma’s. Hierdoor kun je stap voor stap afdalen naar de juiste plek binnen je familiesysteem. Hierdoor ervaar je veel meer flow in je leven en word je als vanzelf meegetrokken in een positieve spiraal.

Hoe heeft deze ervaring mijn leven veranderd?

​Dit was het begin van een nieuwe reis, mijn reis naar binnen. Deze reis bracht me zoveel meer dan mojitos op het strand dat ik mijn spullen pakte en terugkeerde naar Nederland.

Gedreven door deze fascinatie ging ik jaren in de leer bij verschillende begeleiders en besloot zelf de opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen te volgen. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat systemisch werk voor me heeft betekend en het is mijn passie dit werk te delen met anderen. Nu begeleid ik al jaren andere vrouwen om te leven vanuit meer verbinding, liefde en kracht.

What women say