MELD JE HIER AAN VOOR HET JAARPROGRAMMA

De invloed van je verloren tweelinghelft op je leven!

DE INVLOED VAN JE VERLOREN TWEELINGHELFT OP JE LEVEN!

  • Ben je altijd op zoek naar de ‘ideale partner’?
  • Heb je al levenslang een gevoel van eenzaamheid of onverklaarbaar schuldgevoel dat je niet kan thuisbrengen?
  • Of gaat het jou op de een of andere manier nooit echt goed in het leven?

Deze dynamieken kunnen te maken hebben met de tijd dat je nog bij je moeder in de buik zat. 1 op de 10 zwangerschappen beginnen namelijk als een tweeling. Het komt helaas vaak voor dat er een kindje het niet redt en in een vroege fase sterft. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen bijvoorbeeld eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn. De verloren tweelinghelft wordt overal gezocht.

Vanaf het eerste moment van de conceptie krijg je als mens in wording alles mee wat er om je heen gebeurt. Het lichaamsbewustzijn slaat alle ervaringen op. Je kunt waarnemen hoe je ouders met elkaar omgaan en hoe je moeder zich voelt. Wanneer je niet alleen bent in de baarmoeder, kun je je broertje of zusje gewaarworden. Je hoort zijn of haar hart kloppen, je ervaart hoe jullie allerlei bewegingen maken en samen spelen in de oceaan van het vruchtwater. Dan groeit de ander opeens niet meer. De harttonen worden steeds zwakker en de foetus sterft. Na je geboorte ligt er een sluier van vergetelheid over alles wat je voor die tijd beleefd hebt. Maar in je onbewuste ligt deze diepe verbondenheid opgeslagen.

Tijdens familieopstellingen kan dit zichtbaar worden en dit werkt zo bevrijdend. Er breekt een fase van bewuste rouw aan die helend is voor elk gezinslid. De onbewuste patronen die met deze dynamiek samenhangen, kunnen getransformeerd worden. De diepe maar gestolde liefde die ervoor heeft gezorgd dat je het jezelf onbewust niet toestond om het je goed te laten gaan, mag weer stromen.

Als je dit op een vreemde manier herkent of als je weet dat je kindje in het begin van je zwangerschap een broertje of zusje had, hoop ik dat dit stukje wat inzicht heeft gegeven.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen via : info@simonerayer.nl

vond je dit bericht interessant? Deel het op social media