Thema trajecten

Ben jij op zoek naar echte verdieping en groei rondom een belangrijk thema in je leven? 

Kies dan voor het thema-traject dat bij jou past!

In het door jouw gekozen traject gaan we 1:1 echt de diepte in en samen aan de slag om uit te komen bij jouw essentie. Je gaat werkelijk naar binnen toe, je lichaam in om je demonen aan te kijken. Hierdoor geef je jezelf de ruimte om steeds meer van binnenuit te gaan leven. Je laat lasten los die niet bij jou horen en je gaat je leven rondom jouw thema steeds meer vormgeven vanuit je werkelijke essentie. Wil je inzicht over je knelpunten en hoe je deze bewust kunt transformeren? Meld je dan aan voor een thematraject.

Thematraject

werkgeluk

Stel je voor dat tijd en geld geen rol zouden spelen, zou je dan nog steeds doen wat je iedere dag doet? Als je deze vraag met ‘nee’ moet beantwoorden is dit traject er om hier verandering in te brengen. Wil je graag werken vanuit meer passie en bezieling? Kom je steeds dezelfde patronen tegen in je huidige werk?

Thematraject liefdesgeluk

Wanneer je erachter komt dat je steeds patronen tegenkomt in relatie met mensen die dicht bij je staan dan is dit traject helemaal voor jou! Of je nu single, getrouwd of net verliefd bent in dit traject gaan we kijken naar welke belastende patronen je tegenkomt in relatie met anderen. 

Thematraject Bewust Moederschap

Het moederschap is prachtig, geeft voldoening en de liefde die je voelt voor je kinderen is onvoorwaardelijk. Maar tegelijkertijd is het ook intens, vermoeiend en kan het je soms enorm onzeker maken. Vooral als je er sprake is van een bijzondere situaties zoals bijvoorbeeld een scheiding, een ziekte, gedragsproblemen of een gebrek aan levensvreugde bij je kind.

Interesse of ben je benieuwd wat bij jou past?

+31 6 46557619 | info@simonerayer.nl