Retraites

Dit is geen standaard yoga of meditatie retraite. Dit is een retraite voor je ziel!

 

Wat deze retraite zo uniek maakt is dat je vanuit een holistische benadering de ruimte en tools aangeboden krijgt voor een diepe heling op de laag van je ziel. 

Je gaat gedurende drie dagen steeds meer uitkomen bij je eigen essentie. Op deze reis naar binnen, kom je trauma’s, overlevingsmechanismen en diepe angsten tegen, die vaak hun oorsprong hebben in je vroege jeugd en familiesysteem. Je krijgt diepe inzichten die je helpen bij het transformeren van belemmerende patronen en het loslaten van lasten, zodat jij kan leven vanuit meer verbinding, liefde en flow. 

Vrouwenkracht

Je verbindt je weer met je eigen vrouwelijke essentie en maakt bewust contact met je bekkengebied en baarmoeder, het grootste krachtgebied voor jou als vrouw. Hierdoor komt er ruimte voor het zetten vanuit nieuwe stappen van levenslust en innerlijk weten. 

Verbinding

Hoe gek het ook klinkt maar hoe jij je tot het leven verhoudt, is identiek aan hoe jij je met je moeder hebt verbonden en hoe jij haar diep vanbinnen ziet. Je kijkt in deze retraite naar je vrouwenlijn en je gaat ontdekken wat je nog draagt dat niet van jou is en hoe je dit los kunt laten. Je maakt contact met de kracht van de vrouwen achter je in je vrouwenlijn en leer je hoe je je door deze vrouwen kunt laten dragen. Er ontstaat een liefdevollere verbinding met jezelf en met anderen. Dit werkt door op al je relaties. 

"Every woman who heals herself

Heals all the women who came before her

and all the women who come after her".

Transformatie

Je krijgt diepe inzichten over welke belastende patronen en lasten je nog draagt en hoe je deze los kunt laten. We schijnen het licht op de overlevingsmechanismen die je ontwikkeld hebt en ontdekken hoe je deze kan veranderen in gezonde gedragspatronen en helpende overtuigingen.

Balans

Je werkt aan je innerlijke relatie met je ouders en hierdoor werk je ook aan de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. Door het steeds meer kunnen innemen van je eigen plek in je familiesysteem komt er flow in je leven en wordt je automatisch meegenomen in een positieve spiraal.

Healing

Je gaat verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van het kind in jou,liefdevolle aandacht geven. Negatieve (soms traumatische) ervaringen kunnen je levensstroom blokkeren waardoor je voornamelijk uit angst leeft. In een veilige omgeving kan je de verkramping en angsten omzetten in liefde en vertrouwen. Door hierbij de moeder in jou aan te spreken, geef je het kind in jou (en daarmee jezelf) de kans uit zijn of haar schulp te kruipen en weer vrij en blij naar buiten te stralen. Hierdoor kan je als een vollediger mens weer van het leven genieten en laat je onbewuste claims in je relaties los. Dit scheelt je een hoop gedoe en zorgt voor een emotionele volwassenheid en stabiliteit.

Zelfliefde

Door de diepe inzichten die je verkrijgt tijdens deze retraite, herstel je de relatie met jezelf. Je leert vanuit zelfliefde te handelen. Je gaat met meer compassie naar jezelf en anderen kijken en durft steeds meer te vertrouwen op je eigen wijsheid. Tijdens deze retraite bieden we je eenvoudige recepten om je angsten en belemmerende patronen te doorbreken waardoor je steeds meer je eigen wijsheid kunt ervaren.

DATUM KOMT LATER ONLINE

Interesse of ben je benieuwd wat bij jou past?

+31 6 46557619 | info@simonerayer.nl