Retraites

Ga mee op een heerlijke nazomer retraite op het prachtige Ibiza, om je te laten dragen door jouw vrouwenlijn en thuis te komen bij je vrouwelijke essentie!

 

Een week waarin je kunt genieten van fijne yoga- en meditatie sessies, lekker eten en de prachtige natuur. In de heerlijke mediterane sfeer van ‘la isla bonita’ leer je thuis te komen bij je vrouwelijke essentie. Samen met andere vrouwen ga je je verbinden met de vrouwen voor je en leer je je hoe je je kunt laten dragen door jouw vrouwenlijn. Je laat lasten los die niet bij je horen en je vindt je plek die jou van binnen draagt.

Als vrouwen zijn we vaak geneigd om onszelf weg te geven. Aan onze kinderen, aan ons werk, of onze geliefde. Om te blijven staan in de hectiek, kunnen we te mannelijk worden en daardoor onze connectie met onze vrouwelijke bron verliezen. Je leeft vanuit je hoofd en je ervaart dat het leven niet lekker stroomt, je ervaart weerstand en hebt moeite om te ontvangen. Als het ware leven we dan meer op de waakvlam dan op ons volle levensvuur. Vaak kunnen we heel lang hard werken, dragen en alles alleen doen, maar er komt een moment dat dat niet meer werkt of we raken uitgeput omdat we maar deels zijn aangesloten op de volle levensenergie.

In de prachtige vrouwelijke energie van Ibiza kom je tijdens deze retraite weer thuis bij jezelf. Dichterbij jezelf kun je verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent en meer vertrouwen op je vrouwelijke wijsheid en intuïtie. Samen met de andere vrouwen, weet je je gesteund en gedragen vanuit je vrouwelijke essentie, daal je af van je hoofd naar je bekken zodat de levensstroom kan worden hersteld en je een vrijer en overvloediger leven kan leiden. 

"Every woman who heals herself

Heals all the women

who came before her

and all the women

who come after her".

Datum

De datum en het programma voor deze retraite komen later online.

Kosten

€ 1540 incl. BTW.

Image by silviu bocan

Interesse of ben je benieuwd wat bij jou past?

+31 6 46557619 | info@simonerayer.nl