• Simone

Zit je vaak in je hoofd?

Toen ik op mijn 28ste begon aan mijn eerste retraite kreeg ik te horen dat ik in voornamelijk in mijn hoofd woonde. Mijn lichaam was te weinig bewoond en ik was slecht geworteld. Ik snapte eerlijk gezegd geen f*ck van wat er mee bedoeld werd en vond het maar een rare omschrijving. Ik wist niet beter en dacht dat iedereen in zijn hoofd 'woonde'.


Nu begrijp ik dat ik toen voornamelijk vanuit mijn mannelijke energie leefde, vanuit overleving. Het leven voelde als hard werken voor me en ik leefde van doel naar doel. Maar elke keer als ik een doel had bereikt was er wel weer een nieuw doel waardoor ik weinig vervulling kon ervaren. Ik leefde vanuit wilskracht en duwde mezelf vooruit. Ik had de volumeknop van mijn emoties omlaag gedraaid om de pijn niet te hoeven voelen. Hierdoor voelde ik echter ook zo weinig plezier, genot, mijn intuïtie en ontspanning. Ik was afgesneden van mijn basis, mijn wortels en mijn vrouw-zijn.


Ik ging echter dapper door met innerlijk werk en merkte steeds meer het verschil in mijn lijf, in mijn zijn en in mijn leven. Door mijn ervaringen met systemisch werk, mediatie en lichaamswerk ging ik steeds meer het verschil voelen. En het voelt zo anders!!

Weer in contact komen met je vrouw-zijn geeft je een basis om vanuit ontspanning te kunnen leven. En laat de magnetische schoonheid van vrouw-zijn terug keren, zoals plezier, creativiteit, intuïtie en onvoorwaardelijke liefde.

Als je als vrouw in contact staat met je vrouwelijkheid ervaar je van binnenuit een zachte, innerlijke kracht die je sturing en houvast geeft. Je leven krijgt veel meer flow.

Gelukkig zoeken steeds meer vrouwen contact met hun vrouw-zijn en hun vrouwelijkheid om de balans te herstellen. Maar hoe doe je dat als vrouw?


Bohemian Tribe is voor alle vrouwen die verlangen naar een diepere verbinding met hun vrouwelijke natuur en behoefte hebben aan een stevige vrouwelijke basis in zichzelf, hun vrouwelijke lichaam en innerlijke wijsheid. Het samenzijn met andere vrouwen is de snelste weg om je eigen vrouwelijkheid op te laden en de onderwerpen geven je tools en handvaten om steeds meer in je vrouwelijkheid te kunnen zakken.

Eerste editie Bohemian Tribe is 19 januari 2020 om 10.00 uur en kost 25 euro inclusief koffie, thee en een lekkere kop soep om mee af te sluiten. Kom je ook?

Voor aanmelden of meer info, stuur een mail naar info@simonerayer.nl


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
0

Contact  

Lichtenberg 4
5911 GX, Venlo

Tel: +31 6 46557619

Email: info@simonerayer.nl

Let op: Bovenstaand adres is geen bezoekadres.

Algemene voorwaarden

FAQ

Schrijf je in en ontvang een GRATIS meditatie om contact te maken met je voorouders

Let's get social!

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Facebook

© 2021 All rights Reserved. By Simone Rayer