Thematraject Bewust Moederschap

Het moederschap is prachtig, geeft voldoening en de liefde die je voelt voor je kinderen is onvoorwaardelijk. Maar tegelijkertijd is het ook intens, vermoeiend en kan het je soms enorm onzeker maken. Vooral als je er sprake is van een bijzondere situaties zoals b.v een scheiding, een ziekte, gedragsproblemen of een gebrek aan levensvreugde bij je kind.

Wat is er echt aan de hand? In dit traject gaan we samen onderzoeken welke dynamieken spelen rondom jou en jouw kind. Je krijgt diepe inzichten over jouw familiesysteem en de grote invloed hiervan op jouw kind. We gaan vooral samen aan de slag om belastende patronen te doorbreken en lasten los te laten. Want door onze eigen trauma’s en de patronen uit ons familiesysteem te helen, doorbreken we ook het patroon voor de volgende generatie. Dat is het grootste geschenk dat we onze kinderen kunnen geven. 

Wat jij niet draagt, wordt doorgegeven!

 

Als jezelf als moeder of vader zijnde te korten hebt geleden bij jouw ouders, ga je dit onbewust claimen bij je eigen kinderen. Hierdoor wordt jouw kind ook weer behoeftig en zo herhaalt dit patroon zich, generatie op generatie. In dit traject ga je aan de slag om op je eigen plek te gaan staan zodat je kinderen steeds vrijer worden van de trekkracht om voor jou te zorgen. Een groter geschenk kun je je kinderen niet geven. 

32_edited.jpg

Wat levert het jou op?

  • Je leert de mechanismen kennen die werkzaam zijn binnen familiesystemen.

  • Je leert inzicht te krijgen in de onbewuste patronen binnen de familie waarin je geboren bent.

  • Je leert inzicht te krijgen in de onbewuste patronen binnen je huidige gezin of relaties.

  • Je gaat als moeder begrijpen vanuit welke drijfveer en liefde een kind een bepaald gedrag vertoont, waardoor het veel gemakkelijker wordt er anders naar te kijken en anders te kunnen handelen.

  • Je krijgt tools in handen om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Traject

  • Intakegesprek

  • In 3 intensieve sessies van ruim 1.5 uur. Hierin gaan we aan de slag met een combinatie van familieopstellingen, lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties en systemische coaching. Afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

  • Deelname aan een 1-daagse familieopstelling voor het uitwerken van je thema in een groep

  • Je krijgt elke week gerichte oefeningen en opdrachten Ik zorg ervoor dat deze makkelijk in te passen zijn in je dagelijkse leven. Hierbij ga je onder andere aan de slag met journaling, lichaamswerk en visualisaties.

  • Een drie maandelijkse persoonlijke begeleiding, waardoor je me elke dag kan bellen of kan mailen en waarbij ik binnen 24 uur reageer.

Interesse of ben je benieuwd wat bij jou past?

+31 6 46557619 | info@simonerayer.nl