46458117_518073938709695_453356385755306

Jouw reis

Voor jou als vrouw, die de weg naar binnen durft te volgen en de verbinding wil maken tussen hoofd, hart en bekken.

Je gaat

» Met jezelf aan de slag om hardnekkige patronen te doorbreken en trauma’s te helen.

» Het prettige gevoel ervaren dat je in je eigen kracht staat

» Lichter in het leven staan

» Meer ruimte creëren je vrouwelijke eigenschappen zoals creativiteit, intuïtie en levensvreugde.

» Grote stappen maken in je proces van bewustwording en transformatie

R1300312.jpg

Wat kan je verwachten?

We beginnen met het onderzoeken waar je tegen aanloopt in je huidige leven. Hierbij kunnen we uitkomen bij geboortetrauma’s, trauma’s uit je kindertijd of uit je familiesysteem. Je krijgt diepe inzichten over welke belastende patronen en lasten je nog draagt en hoe je deze los kunt laten. We schijnen het licht op de overlevingsmechanismen die je ontwikkeld hebt en ontdekken hoe je deze kan veranderen in gezonde gedragspatronen en helpende overtuigingen. In dit proces komen we altijd uit bij jouw fundering, je ouders.

 

Je werkt aan je innerlijke relatie met je ouders en hierdoor werk je ook aan de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in jezelf. Door het steeds meer kunnen innemen van je eigen plek in je familiesysteem komt er flow in je leven en wordt je automatisch meegenomen in een positieve spiraal.

Wat levert het je op?

Door de diepe inzichten die je verkrijgt in dit proces, herstel je de relatie met jezelf. Je leert vanuit zelfliefde te handelen. Je gaat met meer compassie naar jezelf en anderen kijken en durft steeds meer te vertrouwen op je eigen wijsheid. Ik bied je eenvoudige recepten om je angsten en belemmerende patronen te doorbreken waardoor je steeds meer je eigen wijsheid kunt ervaren. Voor jou als vrouw, die de weg naar binnen durft te volgen en de verbinding wil maken tussen hoofd, hart en bekken en wil leven vanuit jouw authenticiteit.

Je gaat verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van het kind in jou, liefdevolle aandacht geven. Negatieve (soms traumatische) ervaringen kunnen je levensstroom blokkeren waardoor je voornamelijk uit angst leeft. In een veilige omgeving kan je de verkramping en angsten omzetten in liefde en vertrouwen. Door hierbij de moeder in jou aan te spreken, geef je het kind in jou (en daarmee jezelf) de kans uit zijn of haar schulp te kruipen en weer vrij en blij naar buiten te stralen. Hierdoor kan je als een vollediger mens weer van het leven genieten en laat je onbewuste claims in je relaties los. Dit scheelt je een hoop gedoe en zorgt voor een emotionele volwassenheid en stabiliteit.

Simone Rayer Familieopstellingen

Thuiskomen in je bekken

Veel vrouwen zijn het contact met hun werkelijke basis kwijtgeraakt, het bekkengebied. Ze zitten meer in hun hoofd dan in hun lijf. Hierdoor voelt het leven als hardwerken en is er weinig ruimte om werkelijk te genieten van het leven. Onze kosmische antenne, waarmee we ons haarscherp bestuurd kunnen voelen, kan niet goed functioneren zolang we niet de ruimte nemen om in het bekken af te dalen. Deze innerlijke krachtbron is altijd aanwezig en door je meer met haar te verbinden, versterk je het contact met je vrouwelijke natuur.

Maar om als vrouw thuis te komen in je bekken, kom je altijd als eerste je moeder tegen. Deze eerste vrouw in ons leven - onze moeder - maakt diepe indruk. Haar beelden, haar oordelen, haar vreugde en haar angsten over vrouw-zijn komen bewust en onbewust bij ons binnen. Hoe heeft zij vrouw-zijn vormgegeven en aan je doorgegeven? Hoe heeft zij het je voorgeleefd? Wat heb je van haar geleerd? En hoe sta je nu in het leven als vrouw? Zij is de poort om af te kunnen dalen naar je bekken.

 

In de workshop

In mijn workshops en retraites werk ik bewust met je lichaamsbewustzijn en je vrouwenlijn zodat je steeds meer af kan dalen naar jouw bekkengebied en gebruik kan maken van je vrouwelijke bron.

Waarom deze werkwijze?

In de essentie zijn er 3 lagen die bepalen hoe je leven eruit ziet;

  • Bewuste laag

  • Onderbewuste laag

  • Onbewuste laag

 

Je denkt dat je alles bestuurd met je bewustzijn (5%), maar daar zit een hele ijsrots aan besturingssystemen onder; je onderbewuste en je onbewuste laag.​ In tegenstelling tot veel coaches ligt mijn focus bij de onder- en de onbewuste laag.​ Met familieopstellingen werken we op deze lagen van je bewustzijn. 

piramide-simone-rayer-familopstellingen.

Jouw reis begint hier

Wil jij serieus met jezelf aan de slag om hardnekkige patronen te doorbreken en trauma’s te helen? Wil je goed voor jezelf zorgen en het prettige gevoel ervaren dat je in je eigen kracht staat? Maar weet je nog niet zo goed of mijn manier van begeleiden helemaal bij je past? Boek dan nu een gratis intake-gesprek. We gaan samen onderzoeken of er een klik is om samen te werken en welke thema’s voor jou de meeste prioriteit hebben. Als je hebt besloten dat je de weg naar binnen durft te volgen, zullen we ook nog onderzoeken welke vorm het beste past bij jou. Je kunt ervoor kiezen om 1 op 1 te werken, in een groep of zelfs in je bikini op het strand in een luxe vakantieoord. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en je bent van harte welkom.

Gratis intakegesprek

✓ Wil je graag eerst een gratis intakegesprek om jouw persoonlijke situatie met mij te spreken, klik dan hier.

"Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate."

c8d80b02-ff7b-41b4-8fae-f4c223726fe4_edi
Button_vrouwen.png
41809c58-f910-4f74-b9b5-390bd146378e.jpg
edd9d184-b23e-4461-b6d3-55720a7ce94a.jpg