Copy of Copy of Copy of Simone Rayer_@-3
Yoga at Home

Verlang jij naar een leven met meer verbinding, bezieling en levensvreugde?

Wat fijn dat je er bent! Wil jij je kracht terugpakken, je eigen hart volgen en het gevoel hebben dat je eruit haalt wat erin zit? Dan zit je precies op de goede plek!

Als je verlangt naar meer verdieping in de relatie met jezelf en het prettige gevoel wilt ervaren dat je in je eigen kracht staat, zal je niet om de stukken die in de schaduw zijn gebleven heen kunnen.  Je zult worden uitgedaagd om diep af te dalen naar je onderbuik om pijn, overlevingsmechanismen en lasten die je nog draagt stap voor stap te transformeren en los te laten.

ik wil verandering

Waar sta jij in je familiesysteem?

Soms kan het leven je ertoe dwingen doordat er iets concreet gebeurd is, zoals een verlies, een burn-out of een scheiding. Maar het kan ook zijn dat er al langer iets aan je knaagt dat je niet precies kan omschrijven, zoals eenzaamheid, een gebrek aan levensvreugde of een gemis aan zingeving. Je diepste wezen is verbonden met iets groters. Het wil graag onbelangrijke afleidingen uit de weg ruimen, afscheidingen die ons in een isolement houden oplossen en deel uit maken van iets wat ons inspireert. Deze onbewuste drang fungeert als een roep dat jouw leven onzichtbaar leidt naar een grotere betekenis en zin.  Ben je er klaar voor om deze roep te volgen?

_JAN2286_JAN2286%2520(1)_edited_edited.j

scroll

 
IMG_7323.jpg
DSC08496.jpg
_edited.jpg

"Je ervaart je blokkades en belastende patronen met name door het gemis van een bepaalde levenskwaliteit."

Ik help jou graag..

Wil je ook ervaren hoe bevrijdend het is om je oude lasten los te laten, zodat jij kan leven vanuit meer verbinding, bezieling en levensvreugde. Je leert weer te vertrouwen op je eigen wijsheid om te durven leven vanuit authenticiteit.

Ben je er klaar voor om deze roep te volgen?

Van familieopstelingen en 1:1 trajecten tot een jaarprogramma waarbij we een jaar lang aan de slag gaan met je innerlijke zelf. 

"Ik zorg dat jij kunt zijn waar je wilt in je leven."

AANBOD

_edited.jpg

Familieopstellingen

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Meer informatie
Simone-Rayer-Familieopstellingen_edited.

Jaarprogramma

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Meer informatie
Social Media Simone (2).png

Introductiedag

jaarprogramma

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Meer informatie
41809c58-f910-4f74-b9b5-390bd146378e.jpg

1:1 traject

I’m a paragraph. Double click

me or click Edit Text. It's easy  to make it your own.

Meer informatie

Familieopstellingen

Lees meer →

Wil jij toegang krijgen tot exclusieve informatie over het jaarprogramma?

Meld je aan voor deze speciale nieuwsbrief.

Get the inside right and the outside will fall into place

Kind words

thumbnail_Schermafbeelding 2020-06-07 om

De familieopstelling die ik gedaan heb bij Simone was een hele fijne, mooie ervaring. Ik ging er totaal blanco in en al snel voelde ik me totaal op mijn gemak en vertrouwd terwijl er toch een aantal mensen waren die ik niet kende. De bijzondere werkwijze van Simone geeft vertrouwen en haar kennis, expertise en spiritualiteit werken ontzettend mooi samen waardoor er prachtige dingen gebeuren bij alle aanwezigen. Een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. 

- Leontine

Ik help je bij

Lasten loslaten

Ben jij vrij om je eigen weg te gaan, of draag jij nog lasten van je ouders? Wil jij ontdekken wat jij los mag laten om vanuit meer levensvreugde en flow te leven? Ik begeleid je naar diepe inzichten over onbewuste dynamieken in je familiesysteem en hun stempel op je leven. Het wordt helder wat jou stagneert en waar je kracht ligt. Je krijgt meer grip op je leven en je kunt lasten die niet bij jou horen loslaten.

Belemmerende patronen doorbreken

Hardnekkige patronen in je leven zijn meestal terug te voeren naar je familiesysteem. Familie is niet alleen met een bloedband met elkaar verbonden maar ook via het familiegeweten. Dit familiegeweten oefent onbewust een zeer grote invloed op je leven uit. Vanuit dit familiegeweten worden trauma’s en lasten doorgegeven van generatie op generatie.

Trauma's helen

 

Door onze eigen trauma’s en de patronen uit ons familiesysteem te helen, doorbreken we ook het patroon voor de volgende generatie. Dat is het grootste geschenk dat we onze kinderen kunnen geven.

De laatste blogs