Jaaprogramma Badass: in 2022 starten we met een nieuwe groep.

Interesse? Meld je hier aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

jaarprogramma-simone-rayer.jpg

Alleen op JOUW plek sta je in je kracht en ontvang je de essentiële voeding vanuit je ouders en voorouders

Je hebt al langer het gevoel dat er iets aan je knaagt maar je kan niet precies omschrijven wat het is, een gevoel van leegte, een gebrek aan levensvreugde of een gemis aan zingeving. Je hebt alles prima voor elkaar, maar gevoelsmatig voel je je nog regelmatig ‘leeg’. Je voelt een verlangen in je hart naar iets groters. Je weet dat er méér is maar je komt er nog niet bij. Pas als je werkelijk in verbinding bent met je eigen essentie, zal je het gevoel hebben dat je alles uit het leven haalt en diepe vervulling ervaren. Maar om daar te komen zul je jezelf eerst mogen bevrijden van systemische lasten en oude wonden. Want alleen op jouw plek in je familiesysteem sta je in je kracht en kom je in de positieve flow van je leven.

Dit jaarprogramma is als een uitnodiging om jouw authentieke leven te durven gaan leiden. Niet in de buitenwereld maar alleen een laag dieper, in jouw innerlijke wereld kan er een werkelijke transformatie ontstaan. Als je het ongetemde plan voor je leven wilt vormgeven, is het zinloos om naar buiten te kijken. Niet op de laag van de uiterlijke werkelijkheid maar juist een laag dieper, vanuit je innerlijke werkelijkheid kunnen persoonlijke revoluties ontstaan. Anders blijf je gekooid, door ongeheelde trauma’s, lasten en patronen die je nog draagt uit je familiesysteem en je ongeheelde emoties uit je kindertijd. Wat je niet heelt gaat je achtervolgen tot het je inhaalt.

Jij bent de BADASS waar je familiesysteem op gewacht heeft

Durf te ownen wie je bent vanuit het diepst van je wezen

Wil je..

Weiger je..

Heb je..

Verlang je..

Durf je..

graag afdalen naar jouw krachtplek in je familiesysteem zodat je in de positieve flow van je leven komt?

het om de systemische belasting en trauma’s van vorige generaties door te geven aan je kinderen en ben je bereid om hiervoor je eigen thema’s aan te kijken?

al veel bereikt op je persoonlijkheid maar wil je in verbinding komen met je vrouwelijke essentie zodat de dingen die van nature bij je horen naar je toe stromen?

naar een leven met meer verbinding, vervulling en levensvreugde?

oude wonden om te zetten in wijsheid?

Inhoud
Jaarprogramma

✓ 6 live-weekenden met een familieopstelling met elk een eigen thema

✓ Online trainingen van verschillende experts gerelateerd aan het thema

✓ Online support-community

✓ Persoonlijke rituelen speciaal op jouw afgestemd

✓ Innerlijke kompasverslag

✓ Mogelijkheid tot wekelijkse telefonische ondersteuning

✓ Inclusief overnachtingen en maaltijden op een prachtige locatie

✓ 1-persoonskamer met eigen badkamer voor privacy

Daarnaast word je het hele jaar gesteund door alle experts en vrouwen uit de groep. Dit innige en warme gevoel van sisterhood zul je de rest van je leven in je hart dragen. Ervaar de magie, en bevrijd jezelf. Er zijn maar 15 plekken beschikbaar.

 Dit jaarprogramma geeft een diepe  transformatie voor de rest van je leven 

Wat ga je doen?

Tijdens dit jaarprogramma ga je liefdevol het licht schijnen waar het nog donker is in jou. Je geeft onverwerkte emoties de ruimte om gevoeld en losgelaten te worden.

 

 • We onderzoeken je systemische erfenissen uit je familiesysteem zodat je jezelf kunt bevrijden van lasten van je ouders en voorouders en steeds meer je eigen plek kunt innemen.

 

 • Je brengt jouw schaduwkanten naar het licht zodat je de kracht die eronder schuilt kunt inzetten en je uitkomt bij wat jou uniek maakt.

 

 • Je leert te luisteren naar het gekwetste kind in jezelf zodat je je oude wonden kunt omzetten in wijsheid.

 

 • Jouw patronen pak je aan bij de kern waardoor het veel makkelijker wordt om ze werkelijk achter je te laten. Hierdoor bevrijd je niet alleen jezelf maar ook jouw volgende generaties.

 • Je herstelt het contact met je vrouwelijke kern waardoor je geleid door je intuitie, gehoor kan geven aan je zielsverlangen.

 

 • Tijdens dit jaarprogramma maak je de reis van hoofd naar hart en daal je steeds dieper in je lichaam. Je herstelt het contact met je vrouwelijke intelligentie, je leert deze weer toe te laten als je krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.

Tijdens 6 live-weekenden ga je aan de slag met de volgende thema’s

Weekend 1: Je verbinding met het leven | De relatie met je moeder, is de moeder van al je relaties


In het eerste weekend ga je onderzoeken hoe je je tot het leven verhoudt. Dat brengt je meteen bij de belangrijkste vrouw in je leven: je moeder. De relatie met je moeder is misschien de meest gecompliceerde relatie die je hebt, maar het is - op de relatie met jezelf na - ook de belangrijkste. Je moeder staat namelijk voor het leven. Hoe jij je tot het leven verhoudt, is gelijk aan hoe jij jezelf met je moeder hebt verbonden en hoe je haar diep vanbinnen ziet. De innerlijke plek die jij je moeder geeft, zegt iets over de manier waarop je tegen het leven aankijkt. Als je je moeder afwijst, ervaar je in het dagelijkse leven onrust en tegenslagen, heb je moeilijke relaties en lopen dingen vaak niet zoals je wil. Wanneer je volledig ‘ja’ kunt zeggen tegen je moeder, en al het mooie, minder mooie en alles wat je gemist hebt kunt omarmen, kom je in een positieve spiraal terecht. Dit gebeurt altijd op zielsniveau en valt niet met je hoofd te manipuleren. De beweging naar je moeder is de meest helende stap die je kunt zetten. Vanaf dat moment kunnen er ‘wonderen’ gebeuren. Tijdens het eerste weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je moeder geeft en hoe je innerlijk volmondig ‘ja!’ tegen haar kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je moeder in te nemen. Connecten met jezelf & anderen Door de relatie met je moeder onder de loep te nemen, werk je ook aan je vermogen je beter te verbinden, met jezelf en in je relaties. Ook krijg je toegang tot je vrouwelijke basis. Interne veiligheid & grenzen Je onderzoekt hoe je je interne veiligheid kunt vergroten. Een stevige en veilig basis voor jezelf met een duidelijke begrenzing zodat je jezelf niet verliest in het contact met anderen. Je lichaam bewonen Wie meer in haar hoofd zit dan in haar lijf, raakt haar basis kwijt. Hierdoor loop je sneller leeg, lukt het niet om je grenzen te bewaken en verlies je levensenergie. Werken aan de relatie met je moeder leert je aarden en meer in je lichaam aanwezig te zijn.
Weekend 2: Jouw plek in de wereld | Via je vader kun je jouw plek in de wereld innemen


Via je vader ontvang je het vermogen grenzen te stellen en de wereld aan te nemen. Als je je vader innerlijk afwijst, heb je extra behoefte om gezien te worden. Je hebt ongekend veel bewijsdrang en wilt anderen ervan overtuigen dat je wat kunt, dat je de moeite waard bent en doelen kunt bereiken. Je doet er alles aan om je te bewijzen. Op den duur put dit je uit en de vraag is: zorgt het wel voor voldoening? Vaak niet... Leer je op alle mooie en minder mooie dingen van je vader ‘ja’ zeggen, dan krijg je toegang tot een daadkracht die zich niet uit in bewijsdrang, maar voortkomt uit passie en ambitie. Je bent niet meer constant bezig met wat anderen van je vinden of met het behalen van resultaat, de drijfveer komt nu van binnenuit omdat je iets doet waar je écht gelukkig van wordt. Hierdoor kun je grenzen verleggen vanuit een positieve drive. Dat verruimt je blik en stelt je beter in staat om naar je bestemming toe te bewegen. Met een gezonde portie mannelijke energie, want door te werken aan de relatie met je vader, maak je ook aanspraak op de masculiene energie in jezelf. Tijdens het tweede weekend ga je op basis van een familieopstelling onderzoeken welke innerlijke plek jij je vader geeft en hoe je innerlijk volmondig ja tegen hem kunt zeggen. Je gaat bekijken waar je eventueel nog mag afdalen om je plek als dochter van je vader in te nemen.
Weekend 3: Jouw kern | Je gaat afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven.


Je gaat verstopte, moeilijke of afgewezen stukken van het kind in jou liefdevolle aandacht geven. Negatieve (soms traumatische) ervaringen kunnen je levensstroom namelijk blokkeren waardoor je voornamelijk uit angst leeft. In een veilige setting als deze ben je in staat om verkramping en angst om te zetten naar liefde en vertrouwen. Get the inside right and the outside will fall into place Dat doe je door de moeder in jou aan te spreken en het kind (en daarmee óók jezelf) de kans te geven uit haar schulp te kruipen en weer ongeremd te stralen. Met als gevolg dat je als een vollediger mens weer van het leven kunt genieten en onbewuste claims in je relaties los durft te laten. Vanuit deze helende vorm van zelfliefde kom je dichter bij eigen stem, behoeftes, verlangens én sparkle.
Weekend 4: Verbinding in relaties | Herstel de gezonde relatie met jezelf, dan gaan gezonde relaties als vanzelf


Een vervullende relatie trek je niet zomaar aan. Het is een co-creatie die ontstaat door je licht te laten schijnen op pijnlijke thema’s en door ongezonde patronen in je liefdesrelatie te doorbreken. Dit weekend ga je dan ook aan de slag met systemische aspecten die in intieme relaties voor en tegen je kunnen werken. Het is namelijk goed mogelijk dat de strategieën die je als kind hebt moeten inzetten om door je ouders gezien te worden, ook nu de boventoon voeren in je relaties. You’re being presented with two choices: evolve or repeat Je gaat onderzoeken hoe je je in relaties verbindt en op welke manier je emotionele afhankelijkheid in relaties kunt transformeren naar autonomie. Je gaat kijken naar ongeheelde zaken en belemmerende patronen waar je in je liefdesrelatie tegenaan loopt en hoe je die transformeert naar bewuste liefde, voor jezelf én je partner. Met andere woorden: je leert verbinden vanuit je kern, in plaats van vanuit je wonden. Thema’s waarmee je gaat werken zijn: · Co-afhankelijkheid · Relatieverslavingen · Verlatings- en bindingsangst
Weekend 5: Je vrouwenkracht | Contact maken met de intelligentie van je vrouwenlijkheid om deze als krachtbron te gaan belichamen


Dit weekend dompel je jezelf onder in de kracht van je vrouwenlichaam. Die bevindt zich met name in het bekkengebied. Je bekkengebied is het centrum van je vrouw-zijn en dé plek van waaruit magie ontstaat. Hoe meer je daar liefdevol aanwezig kunt zijn, hoe meer de energie weer gaat stromen. En dat is hard nodig, want je bekkengebied is ook de plek waar je veel spanning vasthoudt en waar je emoties en trauma’s liggen opgeslagen. Een onverwerkte miskraam of abortus bijvoorbeeld. Door liefdevol in het bekkengebied aanwezig te zijn, ben je in staat jezelf te helen en de energie herstellen. How beautiful you bloom - When you nurture your roots Dat ga je doen door je vrouwelijke wortels op te schonen. Je leert je zenuwstelsel te kalmeren, zodat er zachtheid en ontspanning in je systeem ontstaat. Je geeft je hart bedding in het bekken, waardoor je je gedragen voelt door het grotere veld van je vrouwelijke kracht. Oók als het spannend wordt. Je leert de hoeveelheid prikkels en de externe druk van het dagelijks leven namelijk doorgronden door volledig aanwezig te zijn in je bekken. Met een zachte en liefdevolle blik naar jezelf. Door oefeningen met de vijf natuurelementen ontdek je hoe je je lijf weer opent en seksuele energie kunt laten stromen. Er ontstaat meer ontspanning en je ervaart een diepere staat van zijn in je dagelijkse leven. Als vanzelf ga je de intensiteit en schoonheid van het leven weer toelaten. Kracht en zachtheid versmelten samen waardoor een gezonde yin ontstaat. Je staat weer in je vrouwenkracht.
Weekend 6: Je bestemming | Vrouwelijk leiderschap vanuit je kern


A woman armed with ancestral wisdom is an unstoppable power In het zesde en laatste weekend ga je alle opgedane kennis, inzichten en inspiratie samenbrengen. Op volledig intuïtieve manier ga je aan de slag met je innerlijke kompas en werk je aan je bestemming. Ondersteund door innerlijk werk en de kracht van visualisatie vorm je een innerlijk kompas waarmee je je eigen werkelijkheid gaat vormgeven. Niet alleen vanuit je hoofd, maar vanuit je kern en de stevige fundering die je nu gelegd hebt in jezelf.

simone-rayer-jaarprogramma.jpeg

When you heal yourself, you heal your family. When you heal your family, you heal the world

✓  Een diepe heling van onverwerkte emoties en trauma’s  

✓  Je doorbreekt belastende patronen

✓  Je bevrijdt jezelf en daardoor ook je kinderen van systemische belasting

✓  Je komt veel dichter bij je eigen essentie

✓  Je ervaart veel meer ruimte voor lichtheid en speelsheid

✓  De sleutel tot gezonde en vervullende relaties

✓  Je ervaart meer autonomie en innerlijke kracht waardoor er meer ruimte komt voor jouw authenticiteit

✓  Je herstelt het contact met de wijsheid van je vrouwelijkheid en je leert deze volledig te belichamen

✓  Je ervaart een diepe transformatie in de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt

✓  Je ervaart magie in je dagelijkse leven

✓  Je krijgt het vertrouwen in jezelf om steeds meer de controle los te laten en in overgave te komen met het leven zelf

Wat je ervoor terugkrijgt

It’s time to unite & co-create

Super trots om jullie dit programma aan te bieden in samenwerking met de volgende experts:

_JAN2333_JAN2333.jpg

Simone Rayer
Founder jaarprogramma BADASS

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen bij het loslaten van lasten en het doorbreken van belastende patronen uit hun familiesysteem. Op een liefdevolle en doortastende manier begeleid ik jou om af te dalen naar je eigen plek waardoor je steeds meer in de flow van je leven komt en in contact staat met je vrouwelijke intelligentie om je ware potentieel te ervaren.

Heide-simone-jaarprogramma.jpg

Heidi Schouten
Instituut voor Codependentie

Heidi is Psychodynamisch Therapeut en is gespecialiseerd in de gevolgen van hechtingsproblematiek en de impact van (onzichtbaar) jeugdtrauma op volwassen relaties. Zij gaat jou begeleiden om vanuit een gezonde relatie met jezelf , je weer vanuit je kern te kunnen verbinden in je (liefdes) relaties.

Brechtje-Schoofs-Simone-Rayer-Jaarprogra

Brechtje Schoofs
Taoïstisch alchemist/bodywork 

Brechtje is een taoïstisch alchemist met een grote liefde voor bodywork. Het is haar missie om jou je vrouwelijke intelligentie weer terug te laten vinden in jezelf. De oude wijsheden die vroeger van moeder op dochter werden doorgegeven, weer toe te laten als krachtbron en deze volledig te belichamen in je lijf.

187827055_474786233810849_54199224150745

Janneke Killanka
Innerlijk kindwerk

Janneke is een innerlijk kindwerk expert. Ze gaat jou liefdevol begeleiden om weer contact te maken met jouw kern en om haar te voeden met wat ze nodig heeft. Janneke verstaat de kunst om heel precies met je mee te voelen in wat ze echt nodig heeft en begeleid je hierin naar de opperste vorm van zelfliefde.

Lyanne-vos-jaarprogramma-simone-rayer.pn

Lyanne Vos
Leadership HQ 

José Dielen
DRU Yoga Docent Hug Life

Willie Rutten
Breathwork coach / massages

jose-jaarprogramma-expert-simone-rayer.jpg
247566844_2012833508880664_3328389888669415197_n.jpg
Schermafbeelding 2021-11-06 om 16.18.41.png

Lisa Vermin
Energetisch Lichaamswerk

Lyanne is een leiderschapscoach en weet alles over leiding geven van binnenuit. Nu je zo dicht bij je essentie bent uitgekomen weet je veel beter waar je vanuit je kern voor wilt gaan en wat jou werkelijke vervulling geeft. Maar wat staat er nog in de weg om de female leader te worden van jouw hartsverlangen?

José zal met haar heerlijke aardende en rustgevende yoga lessen ervoor zorgen dat we de dag goed starten en dat je je lichaamsbewustzijn verruimt. Verder is zij jou steun en toeverlaat tijdens het hele jaaprogramma en staat ze altijd voor je klaar als je het even nodig hebt.

Willie haar goude handen begeleiden jou tijdens het programma dieper je lichaam in aan de hand van massages. Verder helpt ze bij het verruimen van je bewustzijn en het loslaten van oude blokkades in haar fijne ademwerk-sessies.

Met een combinatie van energie- en lichaamswerk, geeft Lisa jou een ‘full body experience’ op fysiek-energetisch niveau. Eventuele blokkades worden behandeld, je bewustzijn wordt verruimd en je energiestroom wordt meer in balans gebracht. Zodat jij meer en meer in je lijf kunt zakken. 

Je gaat een reis naar binnen maken. Uit je hoofd en ín je lichaam. Verschillende tools en technieken gaan je daarbij helpen. Met deze, soms eeuwenoude, methoden herstel je het contact met je kern en alle aspecten van jezelf die je onderweg bent verloren. ​

 • Familieopstellingen

 • Breathwork

 • Innerlijk kindwerk

 • Integratieve psychotherapie

 • Energetisch lichaamswerk

 • Meditaties

 • Visualisaties

 • Rituelen

 • Journaling

 • Massage

 • Yoga

In contact met
je vrouwelijke intelligentie in je lijf

HV37M5-A.jpeg

Investering in jezelf

 

Je betaalt 5900,- excl. BTW. Het is ook mogelijk om het programma in 4 termijnen van 1475,- excl. BTW te betalen.

Er zijn slechts 15 plekken beschikbaar (jaarprogramma start april 2022).

 

Heb je interesse in het jaarprogramma maar wil je graag even persoonlijk overleggen of het bij je past? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend. Vul daarvoor dit formulier in.

Data jaarprogramma 2022/23

 

De locatie ligt in het Brabantse Heeze (Kapellerput). 

Weekend 1: 9 en 10 april 2022

Weekend 2: 11 en 12 juni 2022

Weekend 3: 10 en 11 september 2022

Weekend 4: 26 en 27 november 2022

Weekend 5: 21 en 22 januari 2023

Weekend 6: 25 en 26 maart 2023

Worked for / As seen in..

Telegraaf.svg.png
Ernst__Young_Corporate.png
Schermafbeelding2021-01-06om11.39.57_120
thumbnail_Schermafbeelding 2020-06-07 om

" De familieopstelling die ik gedaan heb bij Simone was een hele fijne, mooie ervaring. Ik ging er totaal blanco in en al snel voelde ik me totaal op mijn gemak en vertrouwd terwijl er toch een aantal mensen waren die ik niet kende. De bijzondere werkwijze van Simone geeft vertrouwen en haar kennis, expertise en spiritualiteit werken ontzettend mooi samen waardoor er prachtige dingen gebeuren bij alle aanwezigen. Een ervaring om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. "

Leontine

What women say

Lieve vrouw, doe je mee?

Wij zijn de generatie die kunnen kiezen voor heling, die de weg voor onszelf en onze kinderen vrij kunnen maken. Want elke steen die we laten liggen op ons levenspad, zullen onze kinderen over struikelen. Maar elke keer als we onszelf helen, helen we ook de vorige en de volgende generaties. Hoe bijzonder en mooi is dat! Gun jezelf deze transformatieve reis naar binnen zodat je volledig "JA" kunt zeggen tegen jezelf, tegen het leven en je volgende generaties.

En je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen. 7 liefdevolle en kundige experts staan voor je klaar, en je wordt het hele jaar gesteund door alle vrouwen uit de groep. Dit innige en warme gevoel van sisterhood zul je de rest van je leven in je hart dragen.


Ervaar de magie, en bevrijd jezelf.  Meld je snel aan! Er zijn maar 15 plekken beschikbaar.